Det brænder jeg for
Podcast gratuito

Det brænder jeg for

Podcast de Klean Group

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Velkommen til Det brænder jeg for – en podcast om mennesker, design, teknologi og forretning af Klean. Her drøfter vi, de emner der rør sig, med de mennesker der rør dem. Og emnet er lige præcis det, vores hovedperson brænder for at lave. Formålet er at blive inspireret, får ny viden og måske endda blive klogere på nye emner og nye mennesker. Vi håber, du vil lytte med. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Episode 11 - Simon Lajboschitz (CEO Khora)
Virtual reality (VR) og augmented reality (AR) byder på muligheder, vi næsten ikke har kunne drømme om tidligere. Simon Lajboschitz, CEO og medstifter af Khora, har været med til at udvikle over 400 forskellige VR og AR-projekter i samarbejde med virksomheder, forskere og organisationer, og han følger med stor interesse den rejse, vi er på ift. udviklingen af det rummelige internet. Det fortæller han meget mere om her i podcasten.
39 min - 05 dic 2023
Episode 10 - Pia Viuff Schytz (Seniordesigner og study assistant professor)
Hvad er godt design? For Pia Viuff Schytz, seniordesigner og study assistant professor ved Designskolen i Kolding, er det design, der ikke blot løser et problem med en ny opfindelse, men forbedrer status quo og gør en forskel for mennesker. Det er det, designtænkning og design for leg kan sikre. Derfor brænder Pia for at arbejde med udgangspunkt i designtænkningens grundprincipper, når hun udvikler nye løsninger.
47 min - 30 oct 2023
Episode 9 - Vita Clausen (Strategic PR, Branding og Influencer Marketing)
Kommunikation er altafgørende for virksomheder i dag. Det handler om at opbygge tillid og skabe en dybere forbindelse til sin målgruppe. Det sætter vi fokus på i dette afsnit af DET BRÆNDER JEG FOR, hvor vi har inviteret PR-, kommunikations- og brandekspert Vita Clausen i studiet for at blive klogere på kommunikation som værktøj til at skabe en dybere forbindelse mellem brands og dets kunder og medarbejdere.
39 min - 24 oct 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares