FUS poden | foreldreråd, barn og oppvekst

FUS poden | foreldreråd, barn og oppvekst

Podcast de FUS barnehagene

For deg som trenger gode råd i en travel småbarnshverdag. Firebarnspappa, Marius, søker etter tips og triks som alle foreldre kan ha nytte av. Sammen med pedagog, Charlotte, og andre fageksperter, lærer vi om alle de vidunderlige, gøyale, magiske og utfordrende sidene som oppstår i samspill med barn. FUS poden er en podcast av FUS barnehagene, laget for deg som har barn selv eller jobber med dem, og er interessert i viktige temaer innen barns oppvekst. Instagram: fus_barnehagene. TikTok: fus.barnehagene. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Hva gjør egentlig mobbing med barn? Med Tore Petterson
Frykten for å bli mobbet er en vond følelse. Tore Petterson kjente mye på frykt da han var liten. Han var redd for å ta bussen til skolen og redd for å gå på do - mobberne kunne lure rundt hvert hjørne. Vi snakker med Tore om hva voksne, foreldre og barnehageansatte kan gjøre i en situasjon hvor noen blir mobbet. For noe av det Tore husker aller best, er nettopp de som kunne gripe inn, men som ikke gjorde det. Så hvordan kan vi gjøre det? Og hva trenger barn å høre alle mest i slike situasjoner? Hva skulle han selv ønske noen sa til han? Tore Petterson er mer enn bare enn kjendis - han er en lidenskapelig forkjemper å skape trygge og inkluderende omgivelser for barn og unge. Han er også EQ terapeut, og bruker sin plattform som foredragsholder, TV-personlighet, og aktivist for å skape en positiv endring i samfunnet vårt, bygget på sunne relasjoner mellom mennesker. Hør hele praten vår med Tore om dette viktige temaet!
34 min - 09 oct 2023
S4E6 Kunsten å si unnskyld med Anne Hilde Vassbø Hagen - del 2
Vi foreldre har alltid rett! Eller har vi egentlig det? Det er aldri for sent å reparere og si unnskyld - selv flere dager, og til og med flere uker etterpå. Men hva skal du egentlig si da? Hva sier du for eksempel når barnet sier den såre og kjente setningen "jeg hater deg"? I den siste episoden med foreldreveileder og psykolog, Anne Hilde, lærer hun oss kunsten å si unnskyld til barnet - på en måte som faktisk fungerer.
25 min - 25 sept 2023
S4E5 Superkraften i alle foreldre med Anne Hilde Vassbø Hagen - del 1
Hvordan finner du superkraften i deg? Ja, alle foreldre har en indre superkraft. Det er tross alt foreldre som kjenner eget barn best. Likevel er det jo ikke alltid man føler seg så super, og kanskje superkraften føles langt, langt borte. Episodens gjest er Anne Hilde Vassbø Hagen - psykolog, foreldreveileder og forfatteren bak "Sinte barn og sinte voksne" og "Superkraften i alle foreldre". Hun lærer oss hvordan vi finner vår indre superkraft, hvorfor det er så viktig å validere barnets følelser og hvordan vi kan sette grenser. For er det noe foreldre gjør hele tiden, er det nettopp grensesetting - enten det gjelder iPad, TV eller godteri. Få med deg del 1 av 2 med Anne Hilde!
32 min - 21 sept 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares