Take a Break, de podcast
Podcast gratuito

Take a Break, de podcast

Podcast de BrightPensioen / Geuren & Kleuren

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Podcastserie over een tijdje iets heel anders doen. Zoals de wereld rondzeilen, een boek schrijven of vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Verschillende gasten delen hun ervaringen en tips over hoe je zelf met tussenpensioen kan gaan. Gemaakt door Geuren en Kleuren Media in samenwerking met BrightPensioen.Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

29 episodios
episode # 18 Linda volgde haar hart en ging vrijwilligerswerk doen in Uganda artwork
# 18 Linda volgde haar hart en ging vrijwilligerswerk doen in Uganda
Een goede baan waarbij je de hele wereld over mag reizen. Voor veel mensen klinkt het als een droombaan, maar Linda werd er niet gelukkig van. Door een aantal maanden vrijwilligerswerk te doen in Uganda ontdekte ze dat haar roeping in de zorg lag. Nu heeft ze haar eigen bedrijf. Met De Rugzaak helpt ze mensen van hun chronische rugpijn af. Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [info@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl [http://www.geurenenkleurenmedia.nl]. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
21 sep 2023 - 37 min
episode # 17 Door corona zaten Renske Wolters en haar vriend een jaar vast in Gambia artwork
# 17 Door corona zaten Renske Wolters en haar vriend een jaar vast in Gambia
Het tussenpensioen van Renske Wolters duurde dankzij corona veel langer dan verwacht. Ze maakte van de nood een deugd door het grootste deel van die periode vrijwilligerswerk te doen. Na in meerdere landen vast te hebben gezeten kwam ze uiteindelijk na twee jaar pas terug. Net op tijd omdat ze een paar weken later beviel van een dochter... Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [nfo@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl [http://www.geurenenkleurenmedia.nl]. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
14 sep 2023 - 42 min
episode How to tussenpensioen: De laatste open eindjes en vragen artwork
How to tussenpensioen: De laatste open eindjes en vragen
Marie-Louise gaat eind dit jaar met tussenpensioen. We heeft alle 'How-to-tussenpensioen' afleveringen beluisterd, maar toch nog een aantal vragen. Sjaak en Luuk hebben de antwoorden. Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [info@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl. [http://www.geurenenkleurenmedia.nl.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
07 sep 2023 - 45 min
episode # 16 Jeroen Elsinga verkocht zijn bedrijf en ontdekte dat FIRE niets voor hem is artwork
# 16 Jeroen Elsinga verkocht zijn bedrijf en ontdekte dat FIRE niets voor hem is
De verkoop van zijn bedrijf stelde Jeroen in staat een lange break te nemen en een wereldreis te maken. Om er vervolgens achter te komen dat zinvol werk en bijdragen aan de maatschappij belangrijke voorwaarden zijn voor het vervolg van zijn carrière als ondernemer. Jeroen gelooft niet in FIRE (met pensioen gaan op je 35e), maar vooral in de kracht van een break om je prioriteiten weer op orde te krijgen en dan weer lekker aan het werk te gaan. Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [info@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl [http://www.geurenenkleurenmedia.nl]. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
31 ago 2023 - 45 min
episode # 15 Bianca van Walbeek nam halverwege haar loopbaan en leven een tussenjaar artwork
# 15 Bianca van Walbeek nam halverwege haar loopbaan en leven een tussenjaar
Halverwege haar loopbaan en - wellicht - haar leven nam Bianca van Walbeek (48) een tussenjaar. Om heel bewust na te denken hoe (anders) de tweede helft van haar leven er uit moet zien. Tijdens de camino naar Santiago de Compostella kwam ze daar achter en ze gunt iedereen zo'n tussenjaar en die inzichten. Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [info@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl [http://www.geurenenkleurenmedia.nl]. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
24 ago 2023 - 38 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares