Take a Break, de podcast

Take a Break, de podcast

Podcast de BrightPensioen / Geuren & Kleuren

Podcastserie over een tijdje iets heel anders doen. Zoals de wereld rondzeilen, een boek schrijven of vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Verschillende gasten delen hun ervaringen en tips over hoe je zelf met tussenpensioen kan gaan. Gemaakt door Geuren en Kleuren Media in samenwerking met BrightPensioen.Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl. 

Los últimos episodios

# 18 Linda volgde haar hart en ging vrijwilligerswerk doen in Uganda
Een goede baan waarbij je de hele wereld over mag reizen. Voor veel mensen klinkt het als een droombaan, maar Linda werd er niet gelukkig van. Door een aantal maanden vrijwilligerswerk te doen in Uganda ontdekte ze dat haar roeping in de zorg lag. Nu heeft ze haar eigen bedrijf. Met De Rugzaak helpt ze mensen van hun chronische rugpijn af. Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [info@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl [http://www.geurenenkleurenmedia.nl]. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië ophttps://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
37 min - 21 sept 2023
# 17 Door corona zaten Renske Wolters en haar vriend een jaar vast in Gambia
Het tussenpensioen van Renske Wolters duurde dankzij corona veel langer dan verwacht. Ze maakte van de nood een deugd door het grootste deel van die periode vrijwilligerswerk te doen. Na in meerdere landen vast te hebben gezeten kwam ze uiteindelijk na twee jaar pas terug. Net op tijd omdat ze een paar weken later beviel van een dochter... Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [nfo@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl [http://www.geurenenkleurenmedia.nl]. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië ophttps://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
42 min - 14 sept 2023
How to tussenpensioen: De laatste open eindjes en vragen
Marie-Louise gaat eind dit jaar met tussenpensioen. We heeft alle 'How-to-tussenpensioen' afleveringen beluisterd, maar toch nog een aantal vragen. Sjaak en Luuk hebben de antwoorden. Reageren? Mail naar info@tussenpensioen.nl [info@tussenpensioen.nl]. Ook een tussenpensioen nemen? Lees meer op: www.brightpensioen.nl/tussenpensioen [http://www.brightpensioen.nl/tussenpensioen]. Productie door Geuren en Kleuren Media: www.geurenenkleurenmedia.nl. [http://www.geurenenkleurenmedia.nl.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië ophttps://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
45 min - 07 sept 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares