podcast banner
Fuld af fordomme
Exclusief bij Podimo

Fuld af fordomme

Podcast door Christina Rievers

HAR DU FORDOMME OM ANDRE? Ønsket er, at kunne svare nej - men i bund og grund har vi nok allesammen fordomme om hinanden. Fordomme er tit nedsættende, men der kan også være fordomme, der har karakter af beundring. Jeg omfavner det hele, og sammen med mine gæster, dykker vi ned i alle former for fordomme. Hvis du ønsker at bidrage med fordomme eller spørgsmål til de medvirkende, kan du følge med hos mig på Instagram: christinarievers Måske er der slet ikke hold i din fordom om den medvirkende?! Velkommen til FULD AF FORDOMME, jeg hedder Christina Rievers. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

#100 EMIL & THOMAS part II - DET STORE AFSNIT 100 🎉🎈
🪩 𝗔𝗙𝗦𝗡𝗜𝗧 𝟭𝟬𝟬 🎈🎉 Venner, jeg har nu udgivet 100 afsnit 𝗙𝘂𝗹𝗱 𝗔𝗳 𝗙𝗼𝗿𝗱𝗼𝗺𝗺𝗲, og selvfølgelig er det min yndlingsduo, der joiner mig på denne særlige dag. Det er 2. gang jeg har fornøjelsen af Emil & Thomas, og der er selvfølgelig masser af lummerhed og gode grin til jer. Jeg beder bl.a. Emil & Thomas beskrive en vestegnspige i bedste fordomsstil. Vi taler også om fordomme om swingerklubber, temperament i trafikken… og kvinder, der prutter…. en snak, der udvikler sig til…… ja….. 𝗦𝗞𝗘𝗗𝗘𝗣𝗥𝗨𝗧𝗧𝗘𝗥 💨 Vi tager også en gang ‘𝘩𝘷𝘢𝘥 𝘷𝘪𝘭 𝘥𝘶 𝘩𝘦𝘭𝘴𝘵’… 🤭 Som altid er der fare for, at du bryder ud i højlydt latter, når disse 2 herrer er bag mikrofonen - så er du advaret 🫣😏 GOD FORNØJELSE MED AFSNITTET, og hallelujaaah og tillykke til FULD AF FORDOMME med 𝟭𝟬𝟬 𝗔𝗙𝗦𝗡𝗜𝗧 🎈🎉🪩 Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
49 min - 07 aug 2023
#99 NANNA LILJEKVIST - “Det er et højt krav, at skulle elske sin krop 100%”
Vidunderlige Nanna Liljekvist lever af at være content creator og har i flere år sat fokus på nuancerede kroppe, hvordan en krop (også) kan se ud, og italesat det gamle skønhedsideal. Når hun deler indhold om strækmærker, appelsinhud, løst maveskind eller trætte ammebryster, har hun oplevet at få kastet grimme ord sin vej. Hør Nanna fortælle om, hvordan det i perioder kan gøre hende meget selvbevidst, når andre kommenterer negativt om hende. Hør også hvad Nanna gør, for at distancere sig fra det. Næsten hele hendes liv, har hun hadet sin krop. Hun har følt sig forkert, fordi hun ikke passede ind i 'perfekthedskulturen' - men i dag tænker hun heldigvis anderledes: "𝘌𝘯𝘴 𝘬𝘳𝘰𝘱 𝘰𝘨 𝘦𝘯𝘴 𝘶𝘥𝘴𝘦𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘦𝘳 𝘪𝘬𝘬𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘵𝘪𝘭 𝘢𝘵 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘦𝘳𝘦 𝘦𝘯𝘴 𝘷æ𝘳𝘥 - 𝘮𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘵 𝘵𝘳𝘰𝘦𝘥𝘦 𝘫𝘦𝘨 𝘥𝘦𝘯𝘨𝘢𝘯𝘨" fortæller Nanna i dette afsnit. Oveni det svære forhold til sin krop, har Nanna ofte følt, at hun var for meget og fyldte for meget (følelser jeg selv kan nikke genkendende til). Dermed har hun slet ikke lagt vægt på alle de gode værdier og energier, hun også besidder. “Hvis jeg ikke kunne være den smukke pige, måtte jeg være den sjove pige. Men når jeg prøvede, at være den sjove pige, følte jeg, at jeg fyldte for meget.. så det var en ond cirkel” Så hvad driver Nanna til at dele content om netop alle de ting, hun er usikker på eller ked af?! Content, der netop kan få nogle til at skrive tarvelige kommentarer 💬 Vi taler også om mental sundhed i forbindelse med at være en del af de sociale medier. Lyt med i dette afsnit, som jeg er afsindig taknemmelig for, at Nanna ville medvirke i. Der er nemlig ultra-vigtige pointer og fortællinger med, som jeg er sikker på, at vi allesammen har rigtig godt af at høre.. igen og igen. Jeg værdsætter så meget, at Nanna deler de ting, hun gør, for det var en kæmpe mangelvare i min ungdom 💚 Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
53 min - 31 jul 2023
#98 OLIVER BJERREHUUS - “Jeg vidste, når der var presse hjemme hos os dengang, var livet lidt federe”
Du kender helt sikkert Oliver Bjerrehuus, og du har formodentlig også en mening om ham, hvem han er og hvad han står for. Men i det her afsnit, lukker han op for nogle fortællinger, der har gjort, at 𝘫𝘦𝘨 i hvert fald fik et andet (og mere positivt) syn på ham. Det er et afsnit, hvor Oliver fortæller om at have krudt i røven - men også om at bruge det til sin fordel - særligt som ung, da Oliver som bare 17 årig rejste ud i verden som model. Til trods for at han i denne unge alder rejste alene afsted på sit model-eventyr, var det hans livs rejse; at opleve en verden, han følte, han passede bedre ind i. Dengang man rejste ud og mødte verden - uden mobiltelefoner og sociale medier 📱 Og netop sociale medier og hvordan det bare går alt for stærkt i dag, taler vi også om. Og så spørger jeg ind til, hvordan det er, når private sager deles i pressen og offentligheden. Hvordan det føles, når man bliver hængt ud. Olivers svar er ret interessante, og giver mig en langt større forståelse for, hvad der foregår indeni ham 🫶🏼 Jeg håber, at afsnittet giver dig nogle gode refleksioner og tanker og at du (måske) er lidt mindre fordomsfuld nu 🤭💜 GOD LYTNING 🎧🫶🏼 Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
1 h 6 min - 25 jul 2023

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken