podcast banner
Murha Pohjolassa
Exclusief bij Podimo

Murha Pohjolassa

Podcast door Podimo

Ympäri Eurooppaa true crime -podcastlistojen kärkisijaa pitänyt Murha Pohjolassa käy läpi Pohjoismaiden karmivimpia ja näyttävimpiä murhatapauksia. Tuhoutuneessa vesisängyssä Kirkkonummella makasi julmalla tavalla murhattu pariskunta. Kolme vuonna 1974 syntynyttä Pia-nimistä nuorta naista surmataan eri puolilla Suomea. Useat tuulilasin läpi iskevät luodit tappavat Bullshit-moottoripyöräjengin johtajan Makrillin... Uusi selkäpiitä karmiva tarina julkaistaan keskiviikkoisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Murha pohjolassa -podcastin Podimolle on tuottanut Suomen podcastmedia. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

Jumalan hylkäämä talo
Reykjavikin Dillonshús-niminen musta puutalo on nykyään avoinna turisteille. Islantilaisten mielestä talossa kummittelee. Talossa on nimittäin koettu paljon rakkautta, mutta vielä enemmän epäonnea. 1800-luvulla englantilainen aatelismies Arthur Edmund Denis Dillon rakensi talon lahjaksi suurelle rakkaudelleen Sígrídur Elísabet Forkelsdóttír Bergmannille. 150 vuotta myöhemmin pieni perhe osti talon ja he ajattelivat viettävänsä siellä onnellista elämää. Tarina ei kuitenkaan päättynyt onnellisesti. Sairastettuaan pitkään perheen isä päätti, ettei hän halua kuolla ja jättää perhettään, joten hän päätti ottaa heidät mukaansa. Murha pohjolassa julkaistaan keskiviikkoisin.
18 min - 21 feb 2024
Ei sittenkään terroristi
Vuonna 1988 islantilainen Bjarni Bernharður Bjarnason tappoi hyvän ystävänsä Karl Jóhann Júlíussonin. Bjarni oli käyttänyt LSD:tä, ja huumeen vaikutuksen alaisena hän päätti puukottaa Karlin kuoliaaksi. Hän yritti peittää syyllisyyttään puukottamalla myös itseään ja kirjoittamalla seinälle omalla verellään "Bader Meinhof". Bjarni ei päätynyt vankilaan, vaan psykiatriseen sairaalaan Ruotsiin. Tänä päivänä hän on kirjailija ja kirjoittaa omasta näkökulmastaan islantilaisissa lehdissä. Murha pohjolassa julkaistaan keskiviikkoisin.
19 min - 14 feb 2024
Musta perjantai
Eräänä kylmänä maaliskuisena perjantaina Tauno-niminen maanviljelijä tappaa kylmäverisesti neljä poliisia. Tauno oli ollut huonolla tuulella ja tullut kotiin tavalliseen tapaansa humalassa. Huomatessaan pojan kintaat uunin päällä Tauno otti kiväärinsä tuvan seinältä. Hänen vaimonsa päätti paeta pojan kanssa naapuriin, joka soitti saman tien poliisille, mutta sitä hänen ei olisi pitänyt tehdä.
21 min - 07 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken