Outoja juttuja
Exclusief bij Podimo

Outoja juttuja

Podcast door Liinu

Podcast, joka käsittelee outoja juttuja true crimestä paranormaaliin, sekä mysteeriksi jääneitä katoamisia ja kuolemia. Instagram & TikTok: outojajuttujapod Sähköposti: outojajuttujapod@gmail.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

Jakso 12: Kenny Veach ja M-luolan legenda
Kenny Veach katosi marraskuussa vuonna 2014 etsiessään salaperäistä luolaa Mojaven aavikolla. Miehen katoamista ympäröivät olosuhteet olivat niin mystiset, että toinen toistaan villimmät salaliittoteoriat alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla. Tapaus herätti lopulta niin paljon huomiota, että se päätyi jopa kansainväliseen mainstream-mediaan. TikTok & Instagram: outojajuttujapod Sähköposti: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
34 min - 23 feb 2024
Jakso 11: Kelly Ronahan
Kelly Ronahan tuli tunnetuksi vuonna 2014 kertoessaan somessa harvinaisesta ja hengenvaarallisesta sairaudestaan, jonka vuoksi hän tarvitsi jatkuvia verensiirtoja. Intensiivisistä hoidoista ja tutkimuksista huolimatta mysteerisairaus vain paheni ja sai uusia outoja piirteitä. Lopulta Kellyn julkaisemat kuvat ja videot muuttuivat hyvin järkyttäviksi ja oli selvää, että häntä vaivasi jokin ihan muu kuin hänen alunperin ilmoittamansa sairaus.ig: outojajuttujapode-mail: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
28 min - 24 jan 2024
Jakso 10: Erikoinen terapiamenetelmä maksoi 13-vuotiaan hengen?
13-vuotiaalla Biancalla oltiin diagnosoitu ADHD ja vaikea kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tyttö ei aina pystynyt säätelemään tunteitaan ja saattoi reagoida pieniinkin ärsykkeisiin voimakkaasti. Eräänä iltana Bianca riiteli äitinsä kanssa ja joutui tunneromahduksen valtaan. Yhdessä äitinsä kanssa he päättivät kokeilla Biancan terapeutin suosittelemaa rauhoittelukeinoa. Tämän jälkeen Bianca katosi, eikä häntä ole tähänkään päivään mennessä löydetty. ig: @outojajuttujapod email: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
26 min - 28 dec 2023

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken