KJØYR - treningspodcast med Funkygine

Funkygine ute med egen treningspodcast - Kjøyr!


Funkygine har kommet til Podimo med egen podcast, Kjøyr! Nå kan du trene med den kjente fitness influenseren, alt du trenger er et headset og Podimo-appen. 

Kjøyr en litt annerledes podcast enn hva du kanskje er vant til. Dette er ikke den podcasten du hører på fra sofaen eller bilen. Dette er podcasten som setter deg i aktivitet og som er ment til å gi motivasjon og resultater! 

Kjøyr med Funkygine 

Gjennom Kjøyr får du et nøye planlagt treningsprogram, laget av blogger, treningsinfluenser og PT, Jørgine Massa Vasstrand. Treningsprogrammet inneholder både styrketrening og intervalløkter. I tillegg får du eksklusive pep-talks av Funkygine for litt ekstra motivasjon. 

 Målet med podcasten er å gjøre trening enkelt og tilgjengelig for alle. 

Tren med Funkygine gjennom hele uken 

I Podimo-appen får du tilgang til treningsøktene til Funkygine i form av både podcast og video. 

På søndager får du en eksklusiv pep-talk fra Funkygine, før ukens styrkeøkt slippes på mandag. På torsdager er det tid for intervalltrening og du får tilgang til en ny episode hos Podimo. 

Du kan gjennomføre treningsøktene akkurat når du vil og hvor du vil. Kanskje du elsker å løpe i skogen, eller vil du heller gjennomføre intervaller på tredemølla? Med et par øretelefoner og Podimo-appen kan du selv bestemme hvor du vil gjennomføre treningsøkten. 

I tillegg er alle øvelsene lagt opp slik at de kan tilpasses til hvert enkelt utgangspunkt. Målet er å gjøre trening gøy for alle.

kjøyr episode 4

Treningspodcast med PT 

Jørgine Massa Vasstrand er blogger og treningsinfluenser, men hun er også utdannet som PT. Jørgine bruker sine plattformer til å dele treningsglede med et mål om å gjøre trening enkelt og tilgjengelig for alle. Med Kjøyr ønsker hun å motivere enda flere til å trene. 

Som blogger legger Funkygine ut ukeprogrammer på bloggen sin, men det er ikke alltid like lett for alle å motiveres og følge programmet. Kjøyr er derfor en ny måte å kjøre ukesprogrammene på slik at enda flere kan være med. 

Kom i form med treningspodkast 

Kjøyr er ment for å gi resultater som varer, og her kommer du godt i gang med å kjenne på mestring og motivasjon.

Så tar du utfordringen? Kjøyr