1 time på 180 grader
Eksklusivt hos Podimo

1 time på 180 grader

Podkast av Caroline Fischer Rigelsen

Nogle gange synes dine venner bare ikke at bagning er heeeelt lige så fedt som du selv gør. Så er det heldigt at mange af mine venner synes at det er det bedste i verden, og det har jeg tænkt mig at dele ud af. Mit navn er Caroline Fischer Rigelsen, og ”1 time på 180c” er podcasten om bagning som du slet ikke vidste du manglede. I hvert afsnit snakker jeg med et inspirerende menneske indenfor den danske bageverden. Om det så er en af de små peberkagekoner med en hyggelig Instagramprofil, eller en af de helt store bollekagemænd der lever af at bage. Vi snakker om alt det dine venner måske ikke forstår, og du bliver inviteret med ind i nogle fantastisk nørdede og sjove samtaler om hvor galt det kan gå for selv den bedste, menneskerne bag kagerne, og gode tips og tricks. Der findes måske ikke en podcast der er mere oplagt at høre imens du alligevel står i køkkenet og bager. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

Harald Høiby - Før optagelserne
I podcastens første afsnit får i mulighed for at møde Harald Høiby fra den 11. sæson af Den Store Bagedyst. Men i møder ham allerede 1 uge inden Bagedysten overhovedet gik i gang med at blive filmet. Afsnittet er nemlig en del af en triologi af afsnit hvor Harald og jeg sammen har optaget: før optagelserne, efter optagelserne og efter udgivelsen. I dette afsnit fortæller Harald om hele castingoplevelsen, hvordan det er at gå og forberede sig på at skulle ind i teltet, og hans nu famøse chokoladeansigt i program 1 som han på dette tidspunkt var i gang med at udvikle. Vi snakker også om hvem Harald mon tror kan gå hen og vinde det hele. Mon han gætter rigtigt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
1 h 2 min - 18. nov. 2022

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker