
Sesli Kitap - Sofie'nin Dünyası
Podkast av Zubeyir Sener
Tidsbegrenset tilbud
3 Måneder for 9,00 kr
Deretter 99,00 kr / MånedAvslutt når som helst.

Mer enn 1 million lyttere
Du vil elske Podimo, og du er ikke alene
Rated 4.7 in the App Store
Les mer Sesli Kitap - Sofie'nin Dünyası
Yazar Jostein Gaarder'ın Sofie'nin Dünyası isimli kitabının ilk bölümü Cennet Bahçesi sesli kitap kaydıdır. Kalan bölümler yüklenecektir.Üç bin yılın hesabını göremeyen karanlıkta yolunu bulamaz. Günü gününe yaşar ancak! GotheSofie, bir gün posta kutusunda "Kimsin sen?" yazılı bir kart bulur ve bundan hareketle felsefe tarihinde yanıtlanmış tüm sorulara cevap bulur. Romanın sonunda aslında Lübnan'daki bir BM taburunda görevli olan bir binbaşının, kızına doğum günü hediyesi olarak yazdığı bir romanın parçası olmasını anlamasıyla biter. Jostein Gaarder'in felsefe alanında yazdığı bu kitap insanı kendi içine çekerek edebiyat tarihinde hakkı olan yeri almaktadır.
Alle episoder
2 Episoder
Kanala abone olarak yeni videolardan haberdar olabilirsiniz. youtube/zubeyirsener Sesli kitap olarak Yazar Jostein Gaarder'ın Sofie'nin Dünyası isimli kitabının 2. bölümü Silindir Şapkavkaydıdır. iyi bir filozof olmak için gereksindiğimiz tek şey hayret etme yeteneimizdir.. Sofie, bir gün posta kutusunda "Kimsin sen?" yazılı bir kart bulur ve bundan hareketle felsefe tarihinde yanıtlanmış tüm sorulara cevap bulur. Romanın sonunda aslında Lübnan'daki bir BM taburunda görevli olan bir binbaşının, kızına doğum günü hediyesi olarak yazdığı bir romanın parçası olmasını anlamasıyla biter. Jostein Gaarder'in felsefe alanında yazdığı bu kitap insanı kendi içine çekerek edebiyat tarihinde hakkı olan yeri almaktadır.

Kanala abone olarak yeni videolardan haberdar olabilirsiniz. youtube/zubeyirsener Sesli kitap olarak Yazar Jostein Gaarder'ın Sofie'nin Dünyası isimli kitabının 1. bölümü Cennet Bahçesi kaydıdır. eninde sonunda herhangi bir zaman herhangi bir şey, boşluktan ve hiçlikten çıkmış olmalı.. Sofie, bir gün posta kutusunda "Kimsin sen?" yazılı bir kart bulur ve bundan hareketle felsefe tarihinde yanıtlanmış tüm sorulara cevap bulur. Romanın sonunda aslında Lübnan'daki bir BM taburunda görevli olan bir binbaşının, kızına doğum günü hediyesi olarak yazdığı bir romanın parçası olmasını anlamasıyla biter. Jostein Gaarder'in felsefe alanında yazdığı bu kitap insanı kendi içine çekerek edebiyat tarihinde hakkı olan yeri almaktadır.

Rated 4.7 in the App Store
Tidsbegrenset tilbud
3 Måneder for 9,00 kr
Deretter 99,00 kr / MånedAvslutt når som helst.
Eksklusive podkaster
Uten reklame
Gratis podkaster
Lydbøker
20 timer i måneden