1 time på 180 grader
Exklusiv bei Podimo

1 time på 180 grader

Podcast von Caroline Fischer Rigelsen

Nogle gange synes dine venner bare ikke at bagning er heeeelt lige så fedt som du selv gør. Så er det heldigt at mange af mine venner synes at det er det bedste i verden, og det har jeg tænkt mig at dele ud af. Mit navn er Caroline Fischer Rigelsen, og ”1 time på 180c” er podcasten om bagning som du slet ikke vidste du manglede. I hvert afsnit snakker jeg med et inspirerende menneske indenfor den danske bageverden. Om det så er en af de små peberkagekoner med en hyggelig Instagramprofil, eller en af de helt store bollekagemænd der lever af at bage. Vi snakker om alt det dine venner måske ikke forstår, og du bliver inviteret med ind i nogle fantastisk nørdede og sjove samtaler om hvor galt det kan gå for selv den bedste, menneskerne bag kagerne, og gode tips og tricks. Der findes måske ikke en podcast der er mere oplagt at høre imens du alligevel står i køkkenet og bager. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Die neuesten Episoden

Harald Høiby - Før optagelserne
I podcastens første afsnit får i mulighed for at møde Harald Høiby fra den 11. sæson af Den Store Bagedyst. Men i møder ham allerede 1 uge inden Bagedysten overhovedet gik i gang med at blive filmet. Afsnittet er nemlig en del af en triologi af afsnit hvor Harald og jeg sammen har optaget: før optagelserne, efter optagelserne og efter udgivelsen. I dette afsnit fortæller Harald om hele castingoplevelsen, hvordan det er at gå og forberede sig på at skulle ind i teltet, og hans nu famøse chokoladeansigt i program 1 som han på dette tidspunkt var i gang med at udvikle. Vi snakker også om hvem Harald mon tror kan gå hen og vinde det hele. Mon han gætter rigtigt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
1 h 2 min - 18. Nov. 2022

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher