podcast banner
23 minuuttia
Eksklusivt på Podimo

23 minuuttia

Podcast af Jussi Heikelä & Arto Koskelo

Heikelä & Koskelo 23 minuuttia on puoliasiaton ajankohtaisohjelma, joka paketoi nopealiikkeisen maailman 23 minuutissa, koska aika on rahaa ja sinulla on kiire. Ohjelmassa uskotaan mahdollisimman laajaan sananvapauteen, yksilönvapauteen ja omaisuuden suojaan - Markkinatalouden ja klassisen liberalismin arvoihin, jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä tässä aika-avaruuden polttopisteessä, vaan vaativat omat puolustajansa. Nauti päivittäinen annoksesi milloin haluat, niin tiedät, mistä koko Suomi puhuu. Jussi Heikelä on diplomaattisen suorasanainen, ambivalentti vänkääjä, joka ei pelkää viskoa paperitolloja kiukaan tulipesään. Jussi on tehnyt työkseen aamuradiota, televisio-ohjelmia, podcasteja ja muita sisältöjä pyöreästi 30 vuotta. Arto Koskelo on kaikissa liemissä marinoitu paatunut nautiskelija, joka tunnustautuu korkea- ja matalakulttuurin sekakäyttäjäksi. Arto teki uran viini- ja ruokakriitikkona kirjoittaen aiheesta pinon kirjoja kierrettyään ensin viinitarhoja ja ravintoloita kaikilla mantereilla. Kohtalo viskasi kakkulapäisen Koskelon aamuradion juontajaksi, mikä sopi sanoilla leikkimisestä syttyvän miehen pirtaan hyvin, minkä myötä hän päätyi perustamaan Heikelän kanssa 23 minuuttia -ohjelman. Youtube: 23Media IG: @23minuuttia X: @23minuuttia Facebook: 23minuuttia IG/X: heikelajussi IG: artokoskelo , X: Arto_Koskelo Jaksoja julkaistaan kuudesti viikossa eli maanantaista lauantaihin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Ohjelman tuottaa 23 Media. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.
Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä on tehnyt radiota, televisio-ohjelmia, podcasteja jo noin 30 vuotta. Arto Koskelo teki teki uran viini- ja ruokakriitikkona, mutta kohtalo johti hänet Heikelän seuraan ja lopulta 23 minuuttia ohjelman toiseksi juontajaksi.

Alle episoder

938 episoder
episode Vapaan viinin huuma ottaa kierroksia | 930 artwork
Vapaan viinin huuma ottaa kierroksia | 930
Pieniä ovat silakat joulukaloiksi, mutta tuoksuuko täällä vapaus? Ekaa Alkon kuristusotteesta vapaata viinimyymälää ollaan avaamassa ja markettien hyllyt ovat täyttyneet kahdeksan prosenttisista viineistä. Heikelä ja Koskelo ilakoivat 23 minuuttia.
12. jun. 2024 - 23 min
episode Kutkuttavat eurovaalit! | 929 artwork
Kutkuttavat eurovaalit! | 929
Eurovaalien tulokset aiheuttivat paineaaltoja sekä Suomessa että muualla, mutta eri syistä. Suomessa vasemmisto menestyi historiallisen hyvin, suuremmissa maissa laitaoikeistolaiset vaihtoehdot. Heikelä ja Koskelo hämmästelevät 23 minuuttia.
I går - 23 min
episode Dekkaristi Christian Rönnbacka - Näin murtaudutaan mihin vain | 928 artwork
Dekkaristi Christian Rönnbacka - Näin murtaudutaan mihin vain | 928
Dekkaristi Christian Rönnbacka kertoo, miten kaikki maailman ovet avataan teknologian avulla. Hänen uusin kirjansa syöksyy syvälle kyberrikollisuuden varjoiseen maailmaan. Heikelä ja Koskelo haastattelevat 23 minuuttia.
10. jun. 2024 - 23 min
episode Onko Biden terve presidentiksi? | 927 artwork
Onko Biden terve presidentiksi? | 927
Yhdysvallat on ajautunut sisäpoliittiseen kaaokseen, kun Donald Trump istuu syytetyn penkillä raskaista rikoksista ja Joe Biden osoittaa jo lähipiirinkin mukaan viitteitä neurologisista ongelmista, jotka liittyvät korkeaan ikään. Heikelä ja Koskelo ihmettelevät 23 minuuttia.
08. jun. 2024 - 23 min
episode Ylen woke-säännöt ja asuntokaupan lama | 926 artwork
Ylen woke-säännöt ja asuntokaupan lama | 926
Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimitusta ohjataan monimuotoisuussäännöillä, joiden nojalla työntekijät tarkkailevat vieraiden painoa, sukupuolta ja seksuaalisuutta. Mitä ihmettä taas? Uudisasuntojen kauppa matelee, mutta hinnat eivät laske. Mistä kiikastaa? Heikelä ja Koskelo hutkivat 23 minuuttia.
07. jun. 2024 - 23 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger