podcast banner
Afterwork
Eksklusivt på Podimo

Afterwork

Podcast af Jenni Rotonen, Meri Milash, Petra Soikkeli

Afterwork on viikon odotetuin hetki hyvien ystävien seurassa ja monenlaisten aiheiden parissa, jotka juuri nyt askarruttavat mieltä. Afterworkin äärellä parannetaan maailmaa, jaetaan kokemuksia, itketään ja nauretaan, haastetaan omaa ja muiden ajattelua ja välillä opitaan jotain ihan uuttakin. Viikoittaisen ystävien “terapiatuokion” aiheet vaihtelevat maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista syvällisempiin ja vakavampiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, stylisti Meri Milash ja toimittaja Petra Väänänen - ja välillä menossa on mukana vierailijoitakin. Uusi jakso julkaistaan keskiviikkoisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Podcastin musiikki: Matti Paalanen IG: @afterworkpodcast, @jennipupulandia, @petrasoikkeli ja @merimilash 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

279. MP-jakso: Euroviisut, huulitäytteet ja julkkisten salaliittoteoriat
Rakastettu mielipidejakso syventyy tällä kertaa Hollywoodin kuumimpiin salaliittoteorioihin, joiden kohteena on mm. Taylor Swift. Mikä kumma on golden juice? Entä mitä ajatuksia herää kalliita seerumeita käyttävistä lapsista? Jaksossa ruoditaan myös tulevia Euroviisuja. Studiossa mimmien kanssa mielipiteitä laukoo Gaala-podcastista tuttu näyttelijä Thelma Siberg. Afterwork-podcastia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin. Seuraa podcastia somessa @afterworkpodcast ja varmista ettei yksikään jakso jää väliin.
1 h 2 min - 28. feb. 2024
278. Ovisilmästä vaaniva mummo, himokas pariskunta ja muita naapuritarinoita
Mitä tehdä, kun naapurissa asuu onneton mutta innokas pianisti? Tai kun mystiset seksiäänet valvottavat koko taloa tuntikausia joka yö, mutta kukaan ei osaa paikantaa mekkalan lähdettä? Onko heippalappu ainoa tapa hoitaa naapurisuhteiden kiusalliset tilanteet? Naapurit voivat pahimmillaan tehdä elämästä helvettiä ja parhaimmillaan parantaa elämänlaatua huomaavaisuudellaan. Afterworkin äärellä jaetaan tällä kertaa sekä painajaisten että unelmien naapuritarinoita ja pohditaan, miten naapurustosta voisi luoda hyvällä tavalla yhteisöllisempää. Lopulta kaiken ytimessä on kuitenkin ihmisyys ja yhteiselo. Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
46 min - 20. feb. 2024
277. Osaanko olla hyvä ystävä? Feat. Karita Tykkä
On usein helppo määritellä, mitä toivoo muilta ystävyyssuhteissa, mutta joskus on hyvä pysähtyä miettimään, millaisia ystäviä olemme itse muille? Ystävänpäivän kunniaksi Afterworkilla avataan hyvän ystävyyden saloja sekä ratkotaan ystävyyteen liittyviä kuulijapulmia yhdessä Rakkaudella, Karita -podista tutun Karita Tykän kanssa, joka avaa rohkeasti myös omien ystävyyssuhteidensa kipukohtia ja arvokkaimpia hetkiä. Pohditaan myös, olemmeko itse joskus olleet huonoja ystäviä ja millä tavalla? Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
1 h 3 min - 13. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger