podcast banner
Kvinner som dreper
Eksklusivt på Podimo

Kvinner som dreper

Podcast af Monster podkast

Kvinner dreper ikke ofte, men når de dreper er det stille og subtilt. Hør de sanne og sinnsyke historiene om kvinnene du ikke vil møte. Podkasten er produsert av Fremantle podkast. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Kommer 22/6: Mørkets arkiv
For krimjournalister over hele verden er det å rapportere om forferdelige hendelser en del av hverdagen. For første gang har et nettverk av 600 krimjournalister invitert oss inn i de mørkeste avkrokene i deres jobbverden. Dette er gjenfortellinger av disse historiene. Velkommen til Mørkets arkiv.
40 s - 19. jun. 2023
Ny podkast: Svindlet
Er du lett å lure? De fleste har lyst til å svare nei, men likevel blir folk svindlet hver eneste dag. I podkastserien "Svindlet" får du høre norske svindelhistorier. Fortalt av de som ble lurt.
1 min - 26. apr. 2023
Den perfekte stormen
Da Charlene møtte Gerald Gallego på en bar, tok det ikke lang tid før gnistene føy mellom dem. Hun så seg selv i han og likte at han var farlig og ustyrlig. At Gerald var en etterlyst voldtektsmann brydde hun seg ikke om. Gerald hadde en voksende trang, et behov som måtte tilfredstilles. Og Charlene ble med på jakten etter unge kvinner. Episoden er skrevet av Brage Polle Larssen. Opplest av Kristine Rui Slettebakken Produsent: Anni Svensson Ostrø Musikk og lyddesign: Espen Rogne Daglig leder i Fremantle podkast: Mira Kahn
33 min - 22. dec. 2022

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger