Outoja juttuja
Eksklusivt på Podimo

Outoja juttuja

Podcast af Liinu

Podcast, joka käsittelee outoja juttuja true crimestä paranormaaliin, sekä mysteeriksi jääneitä katoamisia ja kuolemia. Instagram & TikTok: outojajuttujapod Sähköposti: outojajuttujapod@gmail.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Jakso 12: Kenny Veach ja M-luolan legenda
Kenny Veach katosi marraskuussa vuonna 2014 etsiessään salaperäistä luolaa Mojaven aavikolla. Miehen katoamista ympäröivät olosuhteet olivat niin mystiset, että toinen toistaan villimmät salaliittoteoriat alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla. Tapaus herätti lopulta niin paljon huomiota, että se päätyi jopa kansainväliseen mainstream-mediaan. TikTok & Instagram: outojajuttujapod Sähköposti: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
34 min - 23. feb. 2024
Jakso 11: Kelly Ronahan
Kelly Ronahan tuli tunnetuksi vuonna 2014 kertoessaan somessa harvinaisesta ja hengenvaarallisesta sairaudestaan, jonka vuoksi hän tarvitsi jatkuvia verensiirtoja. Intensiivisistä hoidoista ja tutkimuksista huolimatta mysteerisairaus vain paheni ja sai uusia outoja piirteitä. Lopulta Kellyn julkaisemat kuvat ja videot muuttuivat hyvin järkyttäviksi ja oli selvää, että häntä vaivasi jokin ihan muu kuin hänen alunperin ilmoittamansa sairaus.ig: outojajuttujapode-mail: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
28 min - 24. jan. 2024
Jakso 10: Erikoinen terapiamenetelmä maksoi 13-vuotiaan hengen?
13-vuotiaalla Biancalla oltiin diagnosoitu ADHD ja vaikea kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tyttö ei aina pystynyt säätelemään tunteitaan ja saattoi reagoida pieniinkin ärsykkeisiin voimakkaasti. Eräänä iltana Bianca riiteli äitinsä kanssa ja joutui tunneromahduksen valtaan. Yhdessä äitinsä kanssa he päättivät kokeilla Biancan terapeutin suosittelemaa rauhoittelukeinoa. Tämän jälkeen Bianca katosi, eikä häntä ole tähänkään päivään mennessä löydetty. ig: @outojajuttujapod email: outojajuttujapod@gmail.com ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
26 min - 28. dec. 2023

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger