Photo Stories Fotografie Podcast
Gratis podcast

Photo Stories Fotografie Podcast

Podcast af Gijs de Koning

Fotografen aan het woord - In het derde seizoen van Photo Stories praat Gijs de Koning met collega fotografen over hun werk en over inspiratie, creativiteit en ondernemen als fotograaf. Kijk voor meer fotografie nieuws, gear reviews en tips uit de praktijk op https://dekoning.nl/podcast 

Denne podcast er gratis at lytte på alle podcastafspillere og Podimo-appen uden abonnement.

Alle episoder

60 episoder
episode In gesprek boudoir fotograaf Sanne Pulles artwork
In gesprek boudoir fotograaf Sanne Pulles
S03E08 - Sanne Pulles is boudoir fotograaf. Ik praat met haar over de bijzondere manier waarop zij zelf is begonnen met dit werk, en haar aanpak die verder gaat dan alleen mooie foto's afleveren. Luister nu naar dit interessante gesprek met Sanne en neem een kijkje op haar website of beluister haar podcast: * Website: https://www.sannepullesboudoir.nl * Instagram: https://www.instagram.com/sannepullesboudoir/ * De Burn-Out, Light Up! podcast: https://open.spotify.com/show/5MHIscwPwulZXJDrObuk2U?si=Ao7ihTJkTkOoGStFyGq6zA [https://open.spotify.com/show/5MHIscwPwulZXJDrObuk2U?si=Ao7ihTJkTkOoGStFyGq6zA] Links uit de podcast: * De Hero's Journey uit de video van Sunny Lenarduzzi: https://youtu.be/nedyzrb25bQ?t=248 [https://youtu.be/nedyzrb25bQ?t=248] * YouTube kanaal van Michael Sasser: https://www.youtube.com/c/MichaelSasser/ [https://www.youtube.com/c/MichaelSasser/] Je kan mij, Gijs de Koning, hier volgen: * https://www.instagram.com/gijsdekoning [https://www.instagram.com/gijsdekoning] * https://twitter.com/gijsdekoning [https://twitter.com/gijsdekoning] * https://www.facebook.com/gijsdekoning [https://www.facebook.com/gijsdekoning] Neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal en website: * Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCik2zHGt0JbAs604h8FnEqg [https://www.youtube.com/channel/UCik2zHGt0JbAs604h8FnEqg] * Website: https://dekoning.nl [https://dekoning.nl/] DISCLAIMER: De Photo Stories Fotografie Podcast word geproduceerd door De Koning Media en wordt niet gesponsord door merken, fabrikanten, distributeurs of leveranciers van producten of diensten die worden besproken in de podcast, tenzij expliciet vermeld wanneer dit wel het geval is. Alle meningen en opvattingen zijn volledig de mening en opvatting van Gijs de Koning. Aan video's, de podcast en alle andere media uitingen van De Koning Media kunnen geen rechten worden ontleend en De Koning Media is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuistheden die onverhoopt kunnen zijn vermeld.
19. sep. 2020 - 1 h 24 min
episode Ektor Tsolodimos over ondernemen als fotograaf - deel 2 artwork
Ektor Tsolodimos over ondernemen als fotograaf - deel 2
S03E07 - Ektor Tsolodimos (1989) is full-time foto- en videograaf en eigenaar van Epsilon Studios in Eindhoven. Ik praat met hem over zijn achtergrond, zijn werk en over alles dat komt kijken bij het succesvol ondernemen als zakelijk fotograaf. Luister nu naar deel 2 van dit inspirerende gesprek, en neem een kijkje op de website van Ektor's studio: * Epsilon Studios: https://epsilonstudios.nl [https://epsilonstudios.nl/] Je kan mij, Gijs de Koning, hier volgen: * https://www.instagram.com/gijsdekoning [https://www.instagram.com/gijsdekoning] * https://twitter.com/gijsdekoning [https://twitter.com/gijsdekoning] * https://www.facebook.com/gijsdekoning [https://www.facebook.com/gijsdekoning] Neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal en website: * Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCik2zHGt0JbAs604h8FnEqg [https://www.youtube.com/channel/UCik2zHGt0JbAs604h8FnEqg] * Website: https://dekoning.nl [https://dekoning.nl/] DISCLAIMER: De Photo Stories Fotografie Podcast word geproduceerd door De Koning Media en wordt niet gesponsord door merken, fabrikanten, distributeurs of leveranciers van producten of diensten die worden besproken in de podcast, tenzij expliciet vermeld wanneer dit wel het geval is. Alle meningen en opvattingen zijn volledig de mening en opvatting van Gijs de Koning. Aan de video, de podcast en alle andere media uitingen van De Koning Media kunnen geen rechten worden ontleend en De Koning Media is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuistheden die onverhoopt kunnen zijn vermeld.
10. jul. 2020 - 52 min
episode Ektor Tsolodimos over ondernemen als fotograaf - deel 1 artwork
Ektor Tsolodimos over ondernemen als fotograaf - deel 1
S03E06 - Ektor Tsolodimos (1989) is full-time foto- en videograaf en eigenaar van Epsilon Studios in Eindhoven. Ik praat met hem over zijn achtergrond, zijn werk en over alles dat komt kijken bij het succesvol ondernemen als zakelijk fotograaf. Luister nu naar deel 1 van dit inspirerende gesprek, en neem een kijkje op de website van Ektor's studio: * Epsilon Studios: https://epsilonstudios.nl [https://epsilonstudios.nl] Je kan mij, Gijs de Koning, hier volgen: * https://www.instagram.com/gijsdekoning [https://www.instagram.com/gijsdekoning] * https://twitter.com/gijsdekoning [https://twitter.com/gijsdekoning] * https://www.facebook.com/gijsdekoning [https://www.facebook.com/gijsdekoning] Neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal en website: * Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCik2zHGt0JbAs604h8FnEqg [https://www.youtube.com/channel/UCik2zHGt0JbAs604h8FnEqg] * Website: https://dekoning.nl [https://dekoning.nl] DISCLAIMER: De Photo Stories Fotografie Podcast word geproduceerd door De Koning Media en wordt niet gesponsord door merken, fabrikanten, distributeurs of leveranciers van producten of diensten die worden besproken in de podcast, tenzij expliciet vermeld wanneer dit wel het geval is. Alle meningen en opvattingen zijn volledig de mening en opvatting van Gijs de Koning. Aan de video, de podcast en alle andere media uitingen van De Koning Media kunnen geen rechten worden ontleend en De Koning Media is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuistheden die onverhoopt kunnen zijn vermeld.
12. maj 2020 - 46 min
episode John Baggen over de de huidige staat van de fotografie - deel 2 artwork
John Baggen over de de huidige staat van de fotografie - deel 2
S03E05 - Dit is deel 2 van mijn gesprek met John Baggen. Deel 1 niet gehoord? Check dan eerst de vorige aflevering van deze podcast! John Baggen  (1958) is fotograaf met ruim 40 jaar ervaring in advertentie- en industriële fotografie, maar zodra hij z'n studio uitloopt is hij gepassioneerd reisfotograaf. In zijn carrière heeft hij alles meegemaakt en omarmd, van de eerste digitale mogelijkheden tot de opkomst van instagram en youtube als platform om je als fotograaf te profileren. Ik praat met hem over zijn ervaringen en de huidige staat van de fotografie. Luister nu naar deel 2 van dit inspirerende en boeiende gesprek, en check gelijk het werk van John hier: * Instagram: https://www.instagram.com/Johnbaggen_photography/ [https://www.instagram.com/Johnbaggen_photography/] * Facebook: https://www.facebook.com/johnbaggenphotography/ [https://www.facebook.com/johnbaggenphotography/] * Website: https://www.johnbaggen.gallery [https://www.johnbaggen.gallery/] Abonneer je ook op mijn YouTube kanaal, de eerste paar video's staan al online: * Photo Stories op YouTube: https://www.youtube.com/mrgijs [https://www.youtube.com/mrgijs] De website van deze podcast kan je vinden op: * https://photostories.info [https://photostories.info/] Het  Instagram voor de podcast is: * https://www.instagram.com/fotografiepodcast/ [https://www.instagram.com/fotografiepodcast/] Het  Twitter account voor de podcast is: * https://twitter.com/photostoriesnl [https://twitter.com/photostoriesnl] Je kan mij, Gijs de Koning, hier volgen: * https://www.instagram.com/gijsdekoning [https://www.instagram.com/gijsdekoning] * https://twitter.com/gijsdekoning [https://twitter.com/gijsdekoning] * https://www.facebook.com/gijsdekoning [https://www.facebook.com/gijsdekoning] DISCLAIMER: De Photo Stories Fotografie Podcast word geproduceerd door De Koning Media en wordt niet gesponsord door merken, fabrikanten, distributeurs of leveranciers van producten of diensten die worden besproken in de podcast, tenzij expliciet vermeld wanneer dit wel het geval is. Alle meningen en opvattingen zijn volledig de mening en opvatting van Gijs de Koning. Aan de video, de podcast en alle andere media uitingen van De Koning Media kunnen geen rechten worden ontleend en De Koning Media is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuistheden die onverhoopt kunnen zijn vermeld.
09. mar. 2020 - 56 min
episode John Baggen over de de huidige staat van de fotografie - deel 1 artwork
John Baggen over de de huidige staat van de fotografie - deel 1
S03E04 - John Baggen (1958) is fotograaf met ruim 40 jaar ervaring in advertentie- en industriële fotografie, maar zodra hij z'n studio uitloopt is hij gepassioneerd reisfotograaf. In zijn carrière heeft hij alles meegemaakt en omarmd, van de eerste digitale mogelijkheden tot de opkomst van instagram en youtube als platform om je als fotograaf te profileren. Ik praat met hem over zijn ervaringen en de huidige staat van de fotografie. Luister nu naar deel 1 van dit inspirerende en boeiende gesprek, en check gelijk het werk van John hier: * Instagram: https://www.instagram.com/Johnbaggen_photography/ [https://www.instagram.com/Johnbaggen_photography/] * Facebook: https://www.facebook.com/johnbaggenphotography/ [https://www.facebook.com/johnbaggenphotography/] * Website: https://www.johnbaggen.gallery [https://www.johnbaggen.gallery] Abonneer je ook op mijn YouTube kanaal, de eerste paar video's staan al online: * Photo Stories op YouTube: https://www.youtube.com/mrgijs [https://www.youtube.com/mrgijs] De website van deze podcast kan je vinden op: * https://photostories.info [https://photostories.info/] Het  Instagram voor de podcast is: * https://www.instagram.com/fotografiepodcast/ [https://www.instagram.com/fotografiepodcast/] Het  Twitter account voor de podcast is: * https://twitter.com/photostoriesnl [https://twitter.com/photostoriesnl] Je kan mij, Gijs de Koning, hier volgen: * https://www.instagram.com/gijsdekoning [https://www.instagram.com/gijsdekoning] * https://twitter.com/gijsdekoning [https://twitter.com/gijsdekoning] * https://www.facebook.com/gijsdekoning [https://www.facebook.com/gijsdekoning] DISCLAIMER: De Photo Stories Fotografie Podcast word geproduceerd door De Koning Media en wordt niet gesponsord door merken, fabrikanten, distributeurs of leveranciers van producten of diensten die worden besproken in de podcast, tenzij expliciet vermeld wanneer dit wel het geval is. Alle meningen en opvattingen zijn volledig de mening en opvatting van Gijs de Koning. Aan de video, de podcast en alle andere media uitingen van De Koning Media kunnen geen rechten worden ontleend en De Koning Media is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuistheden die onverhoopt kunnen zijn vermeld.
17. feb. 2020 - 45 min
En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.

Andre eksklusive shows

 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows

Populære lydbøger

 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger

Andre eksklusive shows

 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows
 • Andre eksklusive shows

Populære lydbøger

 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger
 • Populære lydbøger