podcast banner
Pilvi ja Paula
Eksklusivt på Podimo

Pilvi ja Paula

Podcast af Pilvi Hämäläinen ja Paula Noronen

Tämä Suomen podcast-taivaalta vielä puuttuikin. Pilvi ja Paula – tää leikataan pois on podcast-sarja, jossa entiset ”televisiotähdet” horisevat tajunnanvirralla mitä sylki suuhun tuo. Toki ilman Sarasvuon älykkyyttä, Antti Holman nokkeluutta ja Sointu Borgin rohkeutta. Pilvi ja Paula tulevat vahingossa paljastaneeksi itsestään asioita, joita kukaan ei ole vielä kuullut. Jos se nyt ketään kiinnostaa. Tuskin. Tää leikataan pois. Pilvi Hämäläinen on näyttelijä, joka tuli suomalaisille tutuksi Putous-sarjasta. Putoksen lisäksi Pilviin on voinut törmätä tv-ohjelmissa kuten Suurmestari, Villikortti. Penkinlämmittäjät ja Keisari Aarnio. Pilvin esikoiskirja Cinderella ilmestyi vuonna 2022. Pilvin omin sanoin hän on "Taiteilija isolla ITEllä". Paula Noronen on kirjailija, käsikirjoittaja ja media-alan ammattilainen. Vanhempi jengi muistaa Paulan jo Radiomafian aikaisista hahmoista kuten Tarja Kulho, ja nuorempi porukka tietää Paulan Supermarsun ja Kakkakikkareen äitinä. Omien sanojensa mukaan Paula on yleisnero ja harrastajajääkiekkoilija. Vai oliko se sittenkin harrastajanero ja yleisjääkiekkoilija. Instagram Pilvi: @pilvi.hamalainen Instagram Paula: @paulanoronen Sarja on tauolla ja jatkuu elokuun alussa. Sarjan editointi ja äänituotanto: Kiwi Studios 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.
Pilvi Hämäläinen ja Paula Noronen
Pilvi Hämäläinen ja Paula Noronen
Pilvi Hämäläinen on näyttelijä, joka tuli suomalaisille tutuksi Putous-sarjasta. Suurmestari, Villikortti ja Keisari Aarnio löytyvät myös Pilvin CV:stä. Paula Noronen on kirjailija, käsikirjoittaja ja media-alan ammattilainen, joka tunnetaan mm. Supermarsun ja Kakkakikkareen äitinä.

Alle episoder

39 episoder
episode 31. "Tosi kiusallinen tilanne meille kaikille" artwork
31. "Tosi kiusallinen tilanne meille kaikille"
Erikoisjakso! Pilvin ja Paulan vieraaksi suureen voimaantumiskeskusteluun saapuvat Kerhotalo-podcastin Emmi Nuorgam ja Laura Haimila. Raastavan suoraa puhetta peloista, katumuksesta, häpeästä sekä selviytymisestä. Ei suositella herkille. Koko jengi löytyy Instagramista: @pilvi.hamalainen @paulanoronen @laurahaimila @emminuorgam @kerhotalopodcast Pilvi ja Paula -sarja jää kesätauolle ja jatkuu elokuussa.
03. jun. 2024 - 50 min
episode 30. "Tauski-kaapista ulos" artwork
30. "Tauski-kaapista ulos"
Nyt ollaan rehellisesti naisvihamielisiä. Lisäksi käydään läpi tv-ohjelmat, joihin ei ole lähdetty ja mietitään, miksi Pilvi pelkää nuorisoa. Jaksossa tullaan ulos Tauski-kaapista ja vahvuuteen sairastumisesta. IG: @pilvi.hamalainen @paulanoronen Uudet Pilvi ja Paula -jaksot Podimossa maanantaisin.
27. maj 2024 - 36 min
episode 29. "Ooksä sinkku vielä?" artwork
29. "Ooksä sinkku vielä?"
Jaahas. Jaksossa on tarjolla (taas) ehkä kyseenalaisia hetkiä, sillä naurattaa, vaikka ei saisi nauraa. Luvassa myös paljastuksia Ruotsin kuningasperheestä, true crime -asiaa, lautapelien karmeus ja turkulaisuus. Pilvi ja Paula -jakso taas ensi maanantaina. Instagramissa: @pilvi.hamalainen @paulanoronen
20. maj 2024 - 40 min
episode 28. "Onks sulla milloin tarkistettu mielialalääkitys?" artwork
28. "Onks sulla milloin tarkistettu mielialalääkitys?"
Nyt päästään kulissien taakse, sillä Pilvi kertoo Suurmestari-juttuja. Asiaa myös julkkiksista eli millaista oli, kun Tom Cruise ahdisteli Paulaa? Entä saiko Pilvi vastarakkautta Mika Häkkiseltä tai edes lähestymiskiellon? Jaksossa mukana myös kotibilemuistoja. Pilvi ja Paula -jaksot julkaistaan maanantaisin. Lisää Pilviä ja Paulaa Instagramissa @pilvi.hamalainen @paulanoronen
13. maj 2024 - 40 min
episode 27. "Kikkeli liehuu tuulessa" artwork
27. "Kikkeli liehuu tuulessa"
Pilvi ja Paula tarjoaa tälläkin viikolla paljon asiaa ja etenkin asiaa asian vierestä. Jaksossa käydään läpi sakot ja tuomiot, Pilvin lapsuus Koivuniemen herran varjossa sekä Paulan vaarin hautajaiset. Kuulemme myös, ketkä julkkikset he haluaisivat tavata. Pilvi ja Paula Instagramissa: @pilvi.hamalainen @paulanoronen Pilvi ja Paula -jaksot julkaistaan maanantaisin.
06. maj 2024 - 28 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger