Culture & leisure
Fuld af Uld - podcast

Fuld af Uld

86% likes this
283 subscribers

Podcast med fokus på garn og de mennesker, der omgiver sig med garn. I hvert afsnit får jeg en snak med en ny gæst, der fortæller sin unikke garnhistorie. Det kan være fx en designer, garnfarver eller noget helt tredje. Podcasten er produceret, tilrettelagt og redigeret af Emilie Tholstrup, som også er podcastens vært.

Latest episodes

Show all
Episode 10 - Air Crochet
23/4 2021

Episode 10 - Air Crochet

Denne episodes gæst er Jeanette Bøgelund Bentzen, der er kvinden bag Air Crochet. Mange hæklere kender nok til Jeanettes opskrifter og bøger og har fulgt med, siden hun drev bloggen Lutter Idyl. I dag skaber hun flotte og inspirerende designs under det nye navn Air Crochet, men det er stadig med fokus på gennemførte detaljer samt nye strukturer og tilgange til det gamle håndværk. Du kan følge Air Crochet på hjemmesiden [https://www.aircrochet.com/], hvor du også kan købe opskrifter, samt på Instagram [https://www.instagram.com/aircrochet/], Facebook [https://www.facebook.com/aircrochet] og YouTube [https://www.youtube.com/channel/UCUJrayrmdVK8KF271jF0kjg].

46m
Episode 9 - Grønne Garner
16/2 2021

Episode 9 - Grønne Garner

I episode 9 er der fokus på iværksætteri samt bæredygtighed inden for garnverdenen. Gæsten er Kirstine, som er kvinden bag webshoppen Grønne Garner. Grønne Garner har et mål om at kunne tilbyde produkter, der netop er bæredygtigt produceret med omtanke for dyr, mennesker og miljø. Grønne Garner kan findes på groennegarner.dk [https://groennegarner.dk/] og også følges på Instagram [https://www.instagram.com/groennegarner/].

1h 16m
Episode 8 - AlmaKnit
28/1 2021

Episode 8 - AlmaKnit

Gæsterne i denne episode er Agnes og Kira, som er kvinderne bag AlmaKnit. AlmaKnit er en platform, hvor du som strikker kan bygge din egen strikkeopskrift, der er tilpasset dine mål. Her skal du ikke ramme en bestemt angivet strikkefasthed, men i stedet tilpasses opskriften den strikkefasthed, du selv får i dit udvalgte garn. På den måde er processen med skabelsen af strikkeopskriften vendt lidt på hovedet i forhold til, hvordan vi normalt tænker strikkeopskrifter. Du kan finde AlmaKnit på hjemmesiden www.almaknit.com [https://almaknit.com/] samt på Instagram og Facebook under navnet AlmaKnit. Dette afsnit er sponsoreret af Sandermann, der sælger garn af dansk spilduld. Du kan læse mere om firmaet på sandermannstudio.dk [//sandermannstudio.dk].

50m