1 time på 180 grader
Exclusivamente en Podimo

1 time på 180 grader

Podcast de Caroline Fischer Rigelsen

Nogle gange synes dine venner bare ikke at bagning er heeeelt lige så fedt som du selv gør. Så er det heldigt at mange af mine venner synes at det er det bedste i verden, og det har jeg tænkt mig at dele ud af. Mit navn er Caroline Fischer Rigelsen, og ”1 time på 180c” er podcasten om bagning som du slet ikke vidste du manglede. I hvert afsnit snakker jeg med et inspirerende menneske indenfor den danske bageverden. Om det så er en af de små peberkagekoner med en hyggelig Instagramprofil, eller en af de helt store bollekagemænd der lever af at bage. Vi snakker om alt det dine venner måske ikke forstår, og du bliver inviteret med ind i nogle fantastisk nørdede og sjove samtaler om hvor galt det kan gå for selv den bedste, menneskerne bag kagerne, og gode tips og tricks. Der findes måske ikke en podcast der er mere oplagt at høre imens du alligevel står i køkkenet og bager. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Harald Høiby - Før optagelserne
I podcastens første afsnit får i mulighed for at møde Harald Høiby fra den 11. sæson af Den Store Bagedyst. Men i møder ham allerede 1 uge inden Bagedysten overhovedet gik i gang med at blive filmet. Afsnittet er nemlig en del af en triologi af afsnit hvor Harald og jeg sammen har optaget: før optagelserne, efter optagelserne og efter udgivelsen. I dette afsnit fortæller Harald om hele castingoplevelsen, hvordan det er at gå og forberede sig på at skulle ind i teltet, og hans nu famøse chokoladeansigt i program 1 som han på dette tidspunkt var i gang med at udvikle. Vi snakker også om hvem Harald mon tror kan gå hen og vinde det hele. Mon han gætter rigtigt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
1 h 2 min - 18 nov 2022

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares