DRS: De Race Show
Yksinoikeudella Podimossa

DRS: De Race Show

Podcast by FC Afkicken

In de nieuwe podcast ‘DRS: De Race Show’ bespreken vrienden Joost Hofman, diehard F1-fan, en Giedo van der Garde, oud F1-coureur, de Formule 1-week. Ze blikken terug op de uitblinkers en verliezers van het voorbije raceweekend, laten hun licht schijnen over het laatste nieuws en geven hun mening over de meest bizarre sociale media posts. 

Muita podcasteja yksinoikeudella

Tarjouksesi

Viimeisimmät jaksot

VERSTAPPEN wordt geen WERELDKAMPIOEN?! | DRS: De Race Show | S02E03
Het raceseizoen gaat ein-de-lijk weer van start en dus kijken Giedo (ex-F1 coureur) en Joost (die-hard F1 fan) vooruit naar de GP van Bahrein in de nieuwe aflevering van DRS: De Race Show. Ze bespreken de rondvliegende kogels uit Giedo’s tijd in Bahrein, de nieuwe functie van Gunther Steiner én worden er nieuwe weddenschappen afgesloten. Dit is DRS: De Race Show. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
39 min - 27. helmik. 2024
Zien we HORNER bij de TESTDAGEN in BAHREIN? | DRS: De Race Show | S02E02
In de tweede aflevering van seizoen 2 van DRS: De Race Show kijken Giedo (ex-F1 coureur) en Joost (die-hard F1 fan) vooruit naar de testdagen, want: Wat gebeurt daar allemaal? Waar let je als kijker op? En wie komt als beste uit de test? Dit is DRS: De Race Show Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
36 min - 20. helmik. 2024
Waarom toch zo veel CARBON in alle nieuwe liveries?! | DRS: De Race Show | S02E01
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van DRS: De Race Show blikken Giedo (ex-F1 coureur) en Joost (die-hard F1 fan) terug op de vorige aflevering, vragen zich af wie Hamilton nou echt gaat vervangen, bespreken de toekomst van Richard Verschoor en beoordelen de nieuwe liveries! Dit is DRS: De Race Show Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
40 min - 13. helmik. 2024

Suosittuja äänikirjoja

Loistava design ja vihdoin on helppo löytää podcasteja, joista oikeasti tykkää
Kiva sovellus podcastien kuunteluun, ja sisältö on monipuolista ja kiinnostavaa
Todella kiva äppi, helppo käyttää ja paljon podcasteja, joita en tiennyt ennestään.

Saatavilla kaikkialla

Kuuntele Podimoa puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai autossa!

Kokonainen maailma kuunneltavaa viihdettä

Tuhansia äänikirjoja ja yksinoikeuspodcasteja 7,99 € / kuukausi

Ei mainoksia

Kuuntelemalla Podimon sisältöä et tuhlaa aikaa mainosten kuuntelemiseen.

Tarjouksesi

Muita podcasteja yksinoikeudella

Suosittuja äänikirjoja