Simen Og Jonas Tar´n Helt Ut!
Yksinoikeudella Podimossa

Simen Og Jonas Tar´n Helt Ut!

Podcast by Simen og Jonas

Psykonaut Simen og Healer Jonas er et drømmelag fra en annen galakse som lever for å spre Kjærlighet og Glede. Denne podcasten tar for seg spiritualitet og sterke historier, her fjernes begrensinger og vi åpner opp døren til Universet. Det er mange som undrer og funderer på hva livet er, slå deg løs med Simen og Jonas i jakten på egoet! Ny episode hver torsdag. "Et giftig radarpar i kampen mot satan" -- Svein Åge Myhra" If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration." -- Nikola Tesla "Creativity is intelligence having fun" -- Albert Einstein Bli med oss på sosiale medier: Instagram: Simenogjonas YouTube: Simen og Jonas tar´n helt ut! Tiktok: Simenogjonas Facebook: Simen Og Jonas Tar´n helt ut! Love Is The Only Law Kontakt: Post@simenjonas.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Muita podcasteja yksinoikeudella

Tarjouksesi

Viimeisimmät jaksot

#28 De fire leveregler og transformasjon
Dette er en brutalt ærlig episode om hvordan vi tillater samfunnet å begrense våre drømmer, ambisjoner og ønsker i livet. Boka De fire leveregler er skrevet av Don Miguel Ruiz. Han skriver om Toltekerne visjon om å bryte ut av andres drømmer og skape din egen fantastiske drøm! Vi snakker om å gi blaffen i begrensinger som er satt opp for oss, rammene som holder drømmer tilbake og det å holde på kraften. Vi snakker også om å være god nok for oss selv slik vi er, uten å oppfylle forpliktelsene og kravene som settes. Instagram: Simenogjonas Tiktok: Simenogjonas God Helg og til lykke med alle deres gigantiske drømmer! <3 ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
39 min - 22. helmik. 2024
#27 Oppsummering etter en vill reise
I denne episoden har vi med oss den yngre garde for å skyte inn et ungt syn på hvordan pushe seg selv. Vi oppsummerer turneen vi har vært på og vi har hatt en utrolig reise og møtt fantastiske mennesker. Vi snakker om asfalt brøyting, tålmodighet og at Simen reinkarneres som en geit. Instagram: Simenogjonas Tiktok: Simenogjonas Takk for laget, vi gleder oss til neste ride! Hilsen The Fly Boys <3 ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
47 min - 19. helmik. 2024
#26 Mediumskap, spiritualitet og livet med Wenche Tømmervik
I denne episoden møter vi en forrykende badass, medium, medmenneske og behandler av kraniosakral terapi Wenche Tømmervik! Wenche er ærlig og tydelig på hvordan hun ser livet og hvordan håndtere det, Wenche surrer ikke rundt og det er akkurat derfor vi digger henne. Hør etter folkens! Advarsel: Denne episoden inneholder en helt spesiell hendelse som ble en utrolig sterk opplevelse for gutta. Instagram: Wenchetommervik Nettside: Tommervik.no Tusen takk til alle som har fulgt med denne turneen, vi er evige takknemlige og gleder oss til neste utfart. ONE LOVE from Simen Og Jonas Tar´n Helt Ut! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
1 h 4 min - 14. helmik. 2024

Suosittuja äänikirjoja

Loistava design ja vihdoin on helppo löytää podcasteja, joista oikeasti tykkää
Kiva sovellus podcastien kuunteluun, ja sisältö on monipuolista ja kiinnostavaa
Todella kiva äppi, helppo käyttää ja paljon podcasteja, joita en tiennyt ennestään.

Saatavilla kaikkialla

Kuuntele Podimoa puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai autossa!

Kokonainen maailma kuunneltavaa viihdettä

Tuhansia äänikirjoja ja yksinoikeuspodcasteja 7,99 € / kuukausi

Ei mainoksia

Kuuntelemalla Podimon sisältöä et tuhlaa aikaa mainosten kuuntelemiseen.

Tarjouksesi

Muita podcasteja yksinoikeudella

Suosittuja äänikirjoja