podcast banner
Äititreffit
Exclusief bij Podimo

Äititreffit

Podcast door Sara Vanninen, Kaisa Turunen, Janni Keituri

Tule treffeille kolmen milleniaali-ystävyksen kanssa! Tarjolla viihteellistä samaistumispintaa (perhe)elämästä ja parisuhdekiemuroista. Itsereflektiota, myötätuntoa ja vertaistukea unohtamatta. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden kokemuksia käsiteltävästä aiheesta. Osallistu jakso-gallupiin @aititreffit instagramissa! Studiossa yrittäjä- ja somevaikuttajaystävät Sara, Janni ja Kaisa. Sara Vanninen on urheiluhullu, joka innostuu naurettavan helposti ja tekee ennen kuin ajattelee. Sara elää taaperon ja miehensä kanssa aktiivista arkea Helsingin Töölössä. Janni Keituri on elämän pienistä iloista nautiskelija, jonka perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi pientä lasta. Janni asuu 60-luvun omakotitalossa Kotkassa meren äärellä ja rakastaa vintage-huonekaluja, kirppislöytöjä ja veneilyä. Kaisa Turunen on vaatesuunnittelija ja nelihenkisen perheen äiti, joka rakastaa kaikkea luovaa puuhaa ja käsillä tekemistä. Kaisa viihtyy omakotitalossa merenrannalla ja haaveilee kesämökistä Helsingin keskustassa. Uusi jakso aina tiistaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kuva: Jere Viinikainen 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Ongelimiteerd toegang tot exclusieve podcasts
Geen advertenties
20 uur aan luisterboeken / maand
Alleen na proefperiode € 6,99 / maand. Geen verplichtingen.
Kaisa, Janni & Sara
Kaisa, Janni & Sara
Kaisan top3 lemppareihin kuuluu juoksulenkit, Reese’s suklaa ja vanhat tv-sarjat repeatilla. Janni nauttii elämän pienistä iloista, rakastaa vintage-huonekaluja ja veneilyä. Sara on urheiluhullu, joka rakastaa luontoretkiä, aamupaloja ja kylmäuintia.

Alle afleveringen

106 afleveringen
episode 106. Anonyymi Q/A: kuumimmat suomalaiset julkkikset ja lapselle valehteleminen artwork
106. Anonyymi Q/A: kuumimmat suomalaiset julkkikset ja lapselle valehteleminen
Toinen rundi anonyymejä kyssäreitä! Mitkä yllättävät asiat tekevät meidät onnellisiksi ja millaisia ovat meidän suurimmat unelmat? Kysymys kuumimmista suomalaisista julkkiksista tuntuu yllättävän vaikealta (ja kiusalliselta). Jakson aikana käydään läpi myös meidän typerimmät fobiat ja lempiasiat omassa ulkonäössämme. Minkä brändien yhteistöistä kieltäydymme ja miksi?
11 jun 2024 - 38 min
episode 105. Vauvauutiset julki: alkuraskaus & deja-vu! artwork
105. Vauvauutiset julki: alkuraskaus & deja-vu!
Uutiset on ulkona, salailu loppukoon! Luvassa fiiliksiä positiivisen raskaustestin (ja aika monen negatiivisen testin) jälkeen sekä läpileikkaus Saran alkuraskauteen pelkoineen, oireineen ja ruokahimotuksineen. Miten toinen raskaus on eronnut ensimmäisestä? Entä mikä ihmeen deja-vu?
04 jun 2024 - 41 min
episode 104. Terapeuttiville, miksi haluat kieltää somen nuorilta? artwork
104. Terapeuttiville, miksi haluat kieltää somen nuorilta?
Puhelimet löytyy nykyisin joka taskusta ja ruudut hallitsevat ajankäyttöä. Kaisaa ahdistaa seuraamispaineet whatsappin lähetyskanavilla ja Saran opekaverit ovat huolissaan lasten lukutaidosta. Jaksossa pohditaan kuinka suojella lapsia&nuoria somen haitoilta ja vaaroilta yhdessä Terapeuttivillen kanssa. Onko k-16 ikäraja tähän oikea ratkaisu? Mitä keinoja meillä vanhemmilla on ja mikä on meidän vanhempien vastuu?
28 mei 2024 - 58 min
episode 103.  Anonyymi Q/A: seksiä julkisella paikalla ja someyhteistyöt, joita kadumme artwork
103. Anonyymi Q/A: seksiä julkisella paikalla ja someyhteistyöt, joita kadumme
Luvassa anonyymi kyselytunti muun muassa lapsiluvusta, terapiahistoriasta ja julkisuudesta! Kuormittavuudellaan yllättänyt taaperoarki on saanut Jannin kyseenalaistamaan lapsilukuhaaveita ja Kaisa kertoo saamistaan törkeistä kommenteista liittyen pienirintaisuuteen. Mitä someyhteistöitä olemme katuneet jo heti julkaisuhetkellä? Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
21 mei 2024 - 50 min
episode 102. Näistä somesisällöistä otan paineita… artwork
102. Näistä somesisällöistä otan paineita…
Somen jatkuva kuvavirta siisteistä kodeista, matkustelusta ja aktiivisesta arjesta kuormittavat vanhempia entisestään. Onnistuneet tunnetaitokasvatustilanteet, luontoretket ja kirppistelyt aiheuttavat paineita. Jaksossa pohditaan minkälaisista sisällöistä me otamme paineita ja minkälaisia paineita puolestaan pelkäämme aiheuttavamme muille?
14 mei 2024 - 51 min

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken