podcast banner
Äititreffit
Exclusief bij Podimo

Äititreffit

Podcast door Sara Vanninen, Kaisa Turunen, Janni Keituri

Tule treffeille kolmen milleniaali-ystävyksen kanssa! Tarjolla viihteellistä samaistumispintaa (perhe)elämästä ja parisuhdekiemuroista. Itsereflektiota, myötätuntoa ja vertaistukea unohtamatta. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden kokemuksia käsiteltävästä aiheesta. Osallistu jakso-gallupiin @aititreffit instagramissa! Studiossa yrittäjä- ja somevaikuttajaystävät Sara, Janni ja Kaisa. Sara Vanninen on urheiluhullu, joka innostuu naurettavan helposti ja tekee ennen kuin ajattelee. Sara elää taaperon ja miehensä kanssa aktiivista arkea Helsingin Töölössä. Janni Keituri on elämän pienistä iloista nautiskelija, jonka perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi pientä lasta. Janni asuu 60-luvun omakotitalossa Kotkassa meren äärellä ja rakastaa vintage-huonekaluja, kirppislöytöjä ja veneilyä. Kaisa Turunen on vaatesuunnittelija ja nelihenkisen perheen äiti, joka rakastaa kaikkea luovaa puuhaa ja käsillä tekemistä. Kaisa viihtyy omakotitalossa merenrannalla ja haaveilee kesämökistä Helsingin keskustassa. Uusi jakso aina tiistaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kuva: Jere Viinikainen 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Kaisa, Janni & Sara
Kaisa, Janni & Sara
Kaisan top3 lemppareihin kuuluu juoksulenkit, Reese’s suklaa ja vanhat tv-sarjat repeatilla. Janni nauttii elämän pienistä iloista, rakastaa vintage-huonekaluja ja veneilyä. Sara on urheiluhullu, joka rakastaa luontoretkiä, aamupaloja ja kylmäuintia.

Nieuwste afleveringen

92. Someriippuvuus ja mikä muissa vaikuttajissa ärsyttää?
Lapsen saaminen on muuttanut Saran työminän saamattomaksi ja puhelinriippuvuus turhauttaa. Kaisaa hävettää somevaikuttajan titteli - vai hävettääkö? Mitkä ovat sometyön parhaat ja pahimmat puolet? Entä missä nähdään itsemme 20 vuoden päästä?
1 h 2 min - 13 feb 2024
91. Miksi lapsi lyö ja olenko huono vanhempi, jos huudan?
Kysymyksiä ja ammattilaisen vastauksia lasten tunnetaidoista. Luvassa konkreettisia vinkkejä perhearjen haastaviin tilanteisiin; mikä neuvoksi, kun lapsi lyö muita tai saa raivarit toistuvasti päiväkotipäivien jälkeen? Meidän ja kuulijoiden kiperiin kysymyksiin vastaamassa supersuositun Fanni-tunnetaitosarjan toinen luoja, psykologi Julia Pöyhönen. Uusi Äititreffit-jakso tiistaisin.
1 h 9 min - 06 feb 2024
90. Anonyymi Q&A: vilautus väkijoukossa ja pisin aika ilman seksiä
Anonyymi Q&A jatkuu. Unihaasteet hidastavat Saran haaveilua toisesta lapsesta ja Janni laskee minkälaisen kodin saisi samalla rahalla Töölöstä. Tarkemmassa pohdinnassa myös oma seksuaalinen suuntautuminen. Onko sukupuolella väliä?
46 min - 30 jan 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken