podcast banner
Aki Linnanahde Talk Show
Exclusief bij Podimo

Aki Linnanahde Talk Show

Podcast door Aki Linnanahde

Aki Linnanahde Talk Show on Kultaisella Venlalla palkitun Talk Show -konkarin keskusteluohjelma, jossa vieraat kohdataan kiireettömästi ja kunnioittavasti tunneskaalan kaikissa sävyissä. Keskusteluissa mennään aina pintaa syvemmälle, mutta tarpeen tullen kaikkien tuntemat vieraat saavat vastata myös hetkeen sopiviin suoriin kysymyksiin, eikä isäntä säästele itseäänkään. Aki Linnanahde on yli 20 vuotta media-alalla erilaisissa rooleissa vaikuttanut toimittaja ja tuottaja. Linnanahde on näkyvien radio- ja TV-juontotöiden lisäksi tuottanut ja käsikirjoittanut useita TV-ohjelmia, sekä kirjoittanut kolme kirjaa. Vapaa-ajallaan Aki viihtyy padel-kentällä ja perheen parissa. Perheeseen kuuluvat aikuisten lasten lisäksi myös heidän puolisonsa, sekä Pipsa-koira. Aki on podcastien suurkuluttaja ja kävelylenkit Pipsan kanssa sujuvatkin erilaisia ohjelmia kuunnellen. IG: @linnanahde FB: Aki Linnanahde - MUN SIVU YouTube: @AkiLinnanahdeTalkShow TikTok: @akilinnanahde Uusi jakso julkaistaan lauantaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Aki Linnanahde Talk Show'n tuottaa Tarinatalli. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Ongelimiteerd toegang tot exclusieve podcasts
Geen advertenties
20 uur aan luisterboeken / maand
Alleen na proefperiode € 6,99 / maand. Geen verplichtingen.
Aki Linnanahde
Aki Linnanahde
Aki Linnanahde on Kultaisella Venlalla palkittu, yli 20 vuotta media-alalla työskennellyt toimittaja ja tuottaja, joka on kiinnostunut tarinoista ja ihmisistä.

Alle afleveringen

136 afleveringen
episode 136. Etta - ”Olen herkkä, mutta osaan olla myös helvetin ärsyttävä” artwork
136. Etta - ”Olen herkkä, mutta osaan olla myös helvetin ärsyttävä”
Aki Linnanahde Talk Show’ssa artisti Etta kertoo hankalista väleistä isän kanssa. Syntyi suosittu kappale, johon Etta purki ajatuksiaan, tajuten, miten monen elämässä on samoja asioita. Jaksossa Etta kertoo myös kuinka mokasi keikan kännissä ja avaa suhdettaan alkoholiin. Minkälaisia ovat Ettan alter egot Jenna, Ninnu ja Lilli? Missä hetkissä alter egot astuvat esiin? Uusi jakso joka lauantai.
24 mei 2024 - 52 min
episode 135. Kohuliikemies JP Kukkonen - ”Mun ja Netan tarinasta riittää elokuvaksi asti.” artwork
135. Kohuliikemies JP Kukkonen - ”Mun ja Netan tarinasta riittää elokuvaksi asti.”
Mikä mies on erikoisten kohu-uutisten keskiössä paistatteleva JP Kukkonen? Jaksossa käydään läpi, miten pahasti lukihäiriöinen ja vilkas poika Sotkamosta kipusi Helsingin bisneselämän pyörteisiin, lähti maailmalle ja lopulta teki kahdeksannumeroisen exitin. Viimeiset puoli vuotta Kukkosen ympärillä on pyörinyt erikoinen show, jota repostellaan viihdeuutisissa. Miksi hän puhuu rikoksista tuomitusta ex-vaimostaan Netasta ja itsestään edelleen me-muodossa? Mikä Netassa vetää puoleensa? Ja miksi JP näkee, että pariskunnan tarinasta olisi elokuvaksi asti? Entä minkälainen isä JP on lapsilleen? Uusi jakso joka lauantai.
17 mei 2024 - 1 h 21 min
episode 134. Katja Ståhl - ”Ulkonäköäni on arvosteltu tosi tosi paljon” artwork
134. Katja Ståhl - ”Ulkonäköäni on arvosteltu tosi tosi paljon”
Aki Linnanahde Talk Show’ssa Katja Ståhl kertoo miten hän yritti selvitä koulukiusaamisesta. Vanhempiensa avioeroa hävennyt Katja innostui hevosista jo lapsena, mutta mikä hevosissa oikein kiehtoo ja mitä hevosen ylläpitäminen maksaa? Kaksi kertaa vuoden juontajaksi valittu Katja kertoo myös tarinoita super suositun Elämäni biisi -ohjelman kulisseista ja avaa miten hänen ja Apulannan ansiosta Kaija Koon ura lähti uuteen nousuun. Studiossa on mukana myös Katjan 1,5-vuotias koira Gösta. Uusi jakso joka lauantai.
10 mei 2024 - 1 h 6 min
episode 133. Joona Hellman - ”Koko yläaste- ja lukioaika kyseltiin onks Joona homo?” artwork
133. Joona Hellman - ”Koko yläaste- ja lukioaika kyseltiin onks Joona homo?”
Aki Linnanahde Talk Show’ssa Joona Hellman kertoo minkälaista oli olla erilainen poika koulussa ja korisjoukkueessa. Hiihtourheiluun täysin hurahtanut sisällöntuottaja ei ole saanut hiihtopiireiltä täyttä hyväksyntää, vaikka eräs huippuhiihtäjä pyysi Joonaa jopa manageriksi. Miten toksinen urheilumaailma on Joonan mielestä? Jaksossa Joona puhuu myös avoimesti mielenterveysongelmistaan ja kertoo minkälaista oli olla mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa. Uusi jakso joka lauantai.
03 mei 2024 - 1 h 10 min
episode 132. Sonja Aiello - ”Unohdan välillä olla ylpeä saavutuksistani” artwork
132. Sonja Aiello - ”Unohdan välillä olla ylpeä saavutuksistani”
Aki Linnanahde Talk Show’ssa hyvinvointivalmentaja Sonja Aiello puhuu lapsuudestaan, vaikka se on hänelle vaikea aihe. Kokemukset ovat seuranneet aikuisuuteen asti, mutta Sonja on alkanut tehdä konkreettisia tekoja, koska haluaa asioiden muuttuvan. Nuoresta asti urheillut ja bikinifitneksessä kisaillut Sonja pohtii voisiko hän vielä palata kisalavalle ja avaa suhtautumistaan kauneusleikkauksiin. Mitä raha merkitsee Sonjalle? Uusi jakso joka lauantai.
26 apr 2024 - 1 h 3 min

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken