podcast banner
Fetisha +1
Exclusief bij Podimo

Fetisha +1

Podcast door Baff.no

Lurer du på hva som egentlig rører seg i livet til kjendisene? Du står på lista når Fetisha inviterer gjester i studio for å levere clickbaits og hot takes. Og hvorfor nøye seg med bare lytting? Festen fortsetter hos Podimo, nå med hele videoepisoder. Prøv Podimo Premium gratis i 14 dager. Teen er servert! ☕️Trenger du råd om sex, kjærlighet eller livet generelt? Send talemelding til hei@fetishi.no. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fetisha +1 publiseres hver torsdag eksklusivt hos Podimo, mens Q&A-episodene kan du høre gratis på alle plattformer. Du finner også Fetisha på Instagram og Tiktok.Podcasten produseres av BAFF for Podimo. Vil du annonsere i podkasten, ta kontakt med henriette.seljom@bauermedia.no 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

Heftige nachspiel + Tyr
Rap-Norges lyriske daddy er gjest. Han forteller om fylleangsten etter å ha spydd på Karpe, og det å slippe ny skive. Følg Tyr på Instagram: https://www.instagram.com/tyrseason Følg Fetisha på: Instagram: https://www.instagram.com/fetishamlynn  Snapchat: https://www.snapchat.com/add/fetisham  TikTok: https://www.tiktok.com/@fetishawilliams  Episoden er produsert av Ingrid Simensen og Bahare Viken. Nye gjesteepisoder av Fetisha +1 kommer hver torsdag!
41 min - 29 feb 2024
Ozempic og ritalin
Duoen er sick and obsessed denne uken: Fetisha er på fjerde uka uten ADHD-medisin, mens Anine åpner opp bruk av den kontroversielle slankemedisinen Ozempic og hvordan den muligens førte til at hun måtte operere seg.
26 min - 28 feb 2024
Kjærlighet og sjalusi + Synnøve Skarbø
Er det lov å snoke i kjærestens mobil? Hvor mange er det innafor å date samtidig? Og når går man fra å date til å være eksklusive? Dette er noen av spørsmålene som diskuteres når Fetisha får besøk av podkastdronning og kjærlighetsguru, Synnøve Skarbø. Hun er aktuell som programleder i den nye podkasten "Blind date", der 20 single skal på date uten å se hverandre. Podkasten kan du høre hos Podimo!
45 min - 22 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken