podcast banner
Fødselspodden
Exclusief bij Podimo

Fødselspodden

Podcast door Flink Pike

I denne sesongen av Fødselspodden tar vi deg gjennom «Fødsel fra A til Å». Dere vil få grundige svar på alle spørsmål om svangerskap og fødsel når produsent Andrea Krüger inviterer dyktige fagpersoner inn i studio. Vår kjære programleder Tuva Fellman tar en pause fra podkasten, og i mellomtiden vil episodene få en litt annen vri enn det dere er vant til. Vi håper likevel at dere vil fortsette å ha glede av Fødselspodden mens vi venter på Tuvas tilbakekomst! Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fødselspodden publiseres annenhver mandag. Instagram: @fodselspodden Produsert av Flink Pike for Podimo. Produsent er Andrea Krüger. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

Spontanabort - hva kan du gjøre og hvorfor skjer det?
I denne episoden får du vite alt du lurer på om spontanabort! Har du noe skyld i det selv, hvorfor skjer det og hva kan du gjøre? Fødselslege Thorbjørn Brook Steen svarer på alt du lurer på når alt ikke går helt etter planen, og gir deg gode tips til hvordan man kan håndtere følelsene som kan komme etterpå.
43 min - 12 feb 2024
Ultralyd og NIPT-test
Hvor mange ultralyder bør du ta? Hva skjer egentlig under en NIPT-test? I denne episoden av Fødselspodden tar ultralydjordmoren Stine Lønne Wigestrand deg med inn i magen, og forteller deg alt du får se der. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fødselspodden publiseres annenhver mandag. Følg Fødselspodden på Instagram: @fodselspodden Produsert av Flink Pike for Podimo. Produsent er Andrea Krüger.
21 min - 29 jan 2024
Alt du må vite om å bli gravid
Fødselspodden er tilbake! Denne våren i en litt ny drakt enn det du er vandt til, mens vi venter på at Tuva er tilbake. I den første episoden får du vite alt du lurer på om det å bli gravid. Hva burde du tenke på, hvor vanlig er det å få hjelp og hvilken hjelp kan du egentlig få? Gynekolog Ida Bjørntvedt svarer. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fødselspodden publiseres annenhver mandag. Følg Fødselspodden på Instagram: @fodselspodden Produsert av Flink Pike for Podimo. Produsent er Andrea Krüger.
41 min - 15 jan 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken