podcast banner
Gaala
Exclusief bij Podimo

Gaala

Podcast door Amelie Blauberg, Hennariikka Laaksola & Thelma Siberg

Gaala on rakkaiden ystävysten keskustelua arjesta ja sen glamourista – elämä kaikkine kategorioineen ansaitsee tulla puhutuksi ja palkituksi! Podissa annetaan kaikki ansaittu huomio maailman tärkeimmille asioille lempidrinkeistä astrologiaan. Palkinto jaetaan kirkkaimmalle häpeän kokemukselle, parhaalle parisuhde-mokalle ja timanttisimmalle vinkille, miten nauttia elämästä – vaikka se olisikin ajoittain kaukana arjen glamourista. Illan isäntinä toimivat huippusuositusta Yhden yön juttuja -podcastista tutut Hennariikka Laaksola, Thelma Siberg ja Amelie Blauberg. Elämä on gaala – ja Sinut on kutsuttu. Uusi jakso joka torstai! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Näyttelijäkolmikko on ystävystynyt Uusi päivä -tv-ohjelman kuvauksissa. Myös Rantabaari -sarjasta tuttu Hennariikka universumiin ja vetovoiman lakiin. Thelma sen sijaan tunnetaan ystävien keskuudessa positiivisen huolettomasta elämänasenteesta ja rakkaudesta television katsomiseen. Amelie on Itä-Suomesta kotoisin oleva läheisten seurasta ja pötköttelystä nautiskelija, joka on tullut tutuksi myös Syke -sarjasta. IG: @gaalapodcast @hennariikkalaaksola @thethelma @kkamelie 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Ongelimiteerd toegang tot exclusieve podcasts
Geen advertenties
20 uur aan luisterboeken / maand
Alleen na proefperiode € 6,99 / maand. Geen verplichtingen.
Amelie, Hennariikka & Thelma
Amelie, Hennariikka & Thelma
Amelie nauttii pötköttelystä, lukemisesta ja uimisesta. Hennariikka luottaa universumiin ja manifestointiin. Thelma tunnetaan positiivisen huolettomasta elämänasenteesta.

Alle afleveringen

61 afleveringen
episode 61. Behind the scenes - miten podcastia tehdään? artwork
61. Behind the scenes - miten podcastia tehdään?
Tervetuloa behind the scenes -kierrokselle! Akatemia on päättänyt avata tuotantonsa auki: miten lähteä liikkeelle, mikä toimii ja mitä välttää. Milloin podia nauhoitetaan ja kuka hoitaa mitäkin? Onko podcastaaminen ylipäätään ammatti? Jaksossa kuullaan myös ääniviesti synkältä hetkeltä, kun tuntui, että koko lähestyvä jakso pitää deletoida. Jos olet joskus miettinyt, miten podcastia tehdään, tämä jakso on sulle!
23 mei 2024 - 37 min
episode 60. Kuinka usein vessaharja tulee vaihtaa? - Siivoustärpit artwork
60. Kuinka usein vessaharja tulee vaihtaa? - Siivoustärpit
Se on täällä taas! Kaikkien odottama ja rakastama pieni siivouschätti, tai niin kuin Thelma jaksoa luonnehti, ”just a couple of friends talking about cleaning, nothing fancy”. Tärpit siis jakoon ja kokemukset nanopinnoitteista, vessaharjoista ja liskoista korville! Uusi Gaala-jakso joka torstai. Äänessä Amelie Blauberg, Thelma Siberg ja Hennariikka Laaksola.
16 mei 2024 - 28 min
episode 59. Itsemyötätunto - osaatko lohduttaa itseäsi? artwork
59. Itsemyötätunto - osaatko lohduttaa itseäsi?
Miksi itselleen on usein ankarampi kuin muille? Millä keinoin itseään voi lohduttaa ja tukea? Akatemia on opetellut keinoja olla itsensä paras kaveri ja tahtoo jakaa nämä ajatukset myös sun kanssasi. Lopuksi kuullaan runoilija T. Sibergin tuotantoa. Uusi Gaala-jakso joka torstai. Äänessä Amelie Blauberg, Thelma Siberg ja Hennariikka Laaksola.
09 mei 2024 - 34 min
episode 58. Kuka meistä? artwork
58. Kuka meistä?
Kuka meistä olisi menestynein motivaatiopuhuja? Kuka järjestäisi parhaimmat kekkerit? Entä kuka pyytäisi ensimmäisenä anteeksi? Kysyimme näitä ja paljon muuta teiltä, rakkaat kutsuvieraat, ja nyt on aika käydä vastaukset läpi - ja paljastaa toki oma mielipiteemme. Tuu ottamaan selvää, kuka piereskelee eniten in real life! Uusi Gaala-jakso joka torstai. Äänessä Amelie Blauberg, Thelma Siberg ja Hennariikka Laaksola.
02 mei 2024 - 38 min
episode 57. Älä tee näitä virheitä artwork
57. Älä tee näitä virheitä
Akatemia on mennyt itseensä ja tahtoo jakaa oppinsa myös kutsuvierailleen. Paljon on tullut mokailtua, jotta teidän ei tarvitsisi. Opiskelu, parisuhteet, elämänvalinnat, kaikki saavat osansa. Thelma jakaa mm. rahankäyttöfilosofiansa, Hennariikka on oppinut, kuinka suhtautua palautteenantamiseen, ja Amelie kertoo, mikä viime aikoina on nostanut elämänlaatua. Ota muistivihko esiin ja nauti oppikokemuksista! Uusi Gaala-jakso joka torstai. Äänessä Amelie Blauberg, Thelma Siberg ja Hennariikka Laaksola.
25 apr 2024 - 49 min

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken