podcast banner
Kehorauhaa
Exclusief bij Podimo

Kehorauhaa

Podcast door Veera Bianca

On aika luoda yhdessä maailma, jossa kukaan ei hurahda yhdellekään pikakuurille tai tavoittele bikinivartaloa ensi kesäksi. Kehorauhaa on podcast kehopositiivisesta hyvinvoinnista. Podcastin juontaja, vaikuttaja Veera Bianca on itse viettänyt suurimman osan elämästään yrittäen laihduttaa väkisin sopiakseen yhteiskunnan kauneusihanteisiin – kunnes hän ymmärsi, että hyvinvointi lähtee jostain aivan muusta kuin siitä, mitä painolukemaa vaaka näyttää. Kehorauhaa-podcastin parissa voi opetella olemaan itseään kohtaan armollisempi, kehittää sallivampaa ruokasuhdetta ja löytää liikunnan ilon. Vaikka aiheet ovat ajoittain vaikeitakin, niitä tarkastellaan lempeästi – toisinaan myös kiinnostavien vieraiden kanssa. IG: @veerabianca Uusi jakso torstaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kehorauhaa-sarjan tuottaa Asennestudio. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Veera Bianca
Veera Bianca
Veera Bianca on vaikuttaja, joka tunnetaan rohkaisevana suunnannäyttäjänä omannäköiselle elämälle. Veera Bianca loi Kehorauhaa-podcastin kannustaakseen jokaista nauttimaan elämästä.

Nieuwste afleveringen

61. Miten minusta tuli itsevarma ja mistä saada lisää rohkeutta?
Kaikki mikä pelottaa vaatii lopulta vain 5 sekuntia järjetöntä rohkeutta. Kuuntele jaksosta Veeran oma tarina siitä, miten hän muuttui ujosta kummallisesta tytöstä itsevarmaksi rohkeaksi naiseksi, ja nappaa vinkit matkan varrelta oman itsevarmuuden kehittämiseen. Jaa jakso somessa: @veerabianca Kuuntele uusi Kehorauhaa-jakso joka torstai!
50 min - 29 feb 2024
60. Miksi yhdyntä sattuu ja hävettääkö orgasmit? Seksologi Maria Nemlander vastaa kysymyksiin
Jakso on jatkoa edelliselle jaksolle seksuaalisesta nautinnosta. Toisessa jaksossa vastataan kuuntelijoiden kysymyksiin liittyen seksuaaliseen nautintoon. Jaa jakso somessa: @veerabianca & @ftmarianemlander Kuuntele uusi Kehorauhaa-jakso joka torstai!
40 min - 21 feb 2024
59. Seksuaalinen nautinto – vieraana seksologi Maria Nemlander (osa 1)
Avointa keskustelua seksuaalisesta nautinnosta, häpeästä, traumoista ja lantionpohjan lihaksista. Vieraana jaksossa on seksologi, lantionpohjan fysioterapeutti ja nautintoaktivisti Maria Nemlander. Jaa jakso somessa: @veerabianca & @ftmarianemlander Kuuntele uusi Kehoruhaa-jakso joka torstai!
48 min - 14 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken