podcast banner
Kerhotalo – Haimila & Nuorgam
Exclusief bij Podimo

Kerhotalo – Haimila & Nuorgam

Podcast door Laura Haimila & Emmi Nuorgam

Miltä yhteiskunta näyttäisi, jos Laura Haimila ja Emmi Nuorgam saisivat päättää? Kerhotalo on valovoimainen ja lempeä, feministiseksi instituutioksikin kutsuttu keskusteluohjelma, jossa suhtaudutaan vakavasti yhteiskuntaan ja vähemmän vakavasti itseen. Haimila & Nuorgam perkaavat ajankohtaiset kohut ja käyvät reflektoivaa keskustelua mediasta, kulttuurista, ihmissuhteista ja feminismistä. Kerhotaloon voi suhtautua sallivana, normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin sinä voisit maailmasta ajatella. Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä. Keskustelu jatkuu Instagramissa @kerhotalo @emminuorgam ja @laurahaimila -tileillä. Uusi jakso joka tiistai ja perjantai. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila on esiintyjä, toimittaja ja somevaikuttaja, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen ihmisoikeusaktivisti, Instagramin asiantuntija-aamutakkiin pukeutuva ränttääjä palkittu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Nieuwste afleveringen

146. Mihin miehiä oikeastaan tarvitaan?
Kerhotalo-podcastissa puhutaan gen-z eli z-sukupolven arvomaailmojen eroista ja kiihtyvästä kahtia jakautumisesta. Miksi nuorista miehistä tulee entistä konservatiivisempia ja naisista liberaalimpia? Käsittelyyn otetaan niin sosiaalisen median algoritmit ja ansaintakeinot kuin valkoisten miesten ongelmat. Onko tämä maailmanaika ensimmäinen, jona valkoisen miehen valtaa haastetaan? Entä mitä kompromisseja naisilta odotetaan ja mitä puoliväliin meneminen polarisaation vähentämiseksi edes tarkoittaa? Lisää tasa-arvopuhetta Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 9 min - Gisteren
145. Kerhotalon suuri paljastus
Kerhotalo-podcastissa palataan vielä hetkeksi presidentinvaalien kirvelevään tappioon. Mitkä olivat Emmin ja Lauran ensimmäiset fiilikset, kun tieto Haaviston tappiosta tuli? Kyselytunnilla puhutaan myös helsinkiläisyydestä ja helsinkiläisten ylimielisyydestä. Miksi landepaukut ajattelevat helsinkiläisten olevan kusipäitä? Jakson lopussa suuri paljastus Kerhotalon syntymäpäiviin liittyen. Käy osallistumassa kilpailuun Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
46 min - 19 feb 2024
144. Saako Euroviisuista nauttia tänä vuonna?
UMK-finaali ja Euroviisut lähestyvät. Tänä vuonna viisujen yllä on leijunut tumma varjo, kun Yleisradio ei ole ilmoittanut vetäytyvänsä viisuista, mikäli Israel on mukana. Mistä ihmeestä tässä on kyse ja miksi eurooppalaiset yleisradioyhtiöt eivät Israelin suhteen noudata samoja periaatteita kuin muutama vuosi aiemmin Venäjän kanssa? Onko Euroviisut poliittinen tapahtuma ja mitä Emmi ja Laura tämän vuoden esityksiltä ja lähetyksiltä odottavat? Jaksossa myös laitetaan UMK-biisit paremmuusjärjestykseen. Lisää UMK-analyyseja Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 15 min - 08 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken