podcast banner
Pettävällä jäällä
Exclusief bij Podimo

Pettävällä jäällä

Podcast door Kari Kanala ja Hanna Myllymaa

Luister naar preview
Se on käynyt monella mielessä ja osalla siirtynyt ajatuksista tekoihin. Mitä jos tajuat olevasi toinen nainen, entä voiko suhteen polkupyörässä olla kolme pyörää? Parisuhdepappi Kari Kanalan ja ratkaisukeskeisen terapeutin Hanna Myllymaan Pettävällä jäällä -podcastissa pettämisen kokeneet vieraat jakavat tarinansa petetyksi tulemisesta. Kuinka pettäminen on tullut ilmi ja kuinka siitä pääsee yli vai pääseekö siitä? Podcastissa myös asiantuntijavieraat selvittävät pettämisen anatomiaa eli mitkä asiat ajavat pettämään. Sarjassa avataan pettämisen kipukohtia ja tarjotaan ymmärrystä pettämisen kaikille osapuolille. Onko sinua petetty tai oletko itse pettänyt? Haluaisitko jakaa tarinasi? Lähetä kokemuksesi meille osoitteeseen pettavallajaalla@gmail.com ja tule vieraaksemme podcastiin. Uusi jakso maanantaisin. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Ongelimiteerd toegang tot exclusieve podcasts
Geen advertenties
20 uur aan luisterboeken / maand
Alleen na proefperiode € 6,99 / maand. Geen verplichtingen.

Alle afleveringen

11 afleveringen
episode 10. Kun oma äiti petti artwork
10. Kun oma äiti petti
Pettäminen lähipiirissä voi olla haavoittava kokemus varsinkin, jos välineitä asian käsittelyyn ei ole. Miltä tuntuu, kun oma vanhempi paljastuu pettäjäksi? Tuntuuko, että vanhempi rikkoi perheen itsekkäillä teoillaan? Kuinka asian ilmi tuleminen vaikuttaa perhedynamiikkaan? Mitä pettämiskokemus aiheuttaa lapsen luottamukselle? Millaisia neuvoja pettämisen käsittelyyn antaa henkilö, jonka äiti on pettänyt? Karin ja Hannan vieraana anonyymina tarinansa kertova pettäjän lapsi.
24 okt 2022 - 31 min
episode 9. Aviomies petti parhaan ystävän kanssa artwork
9. Aviomies petti parhaan ystävän kanssa
Miltä tuntuu menettää luottamus kahteen läheisimpään ihmiseen samalla kertaa? Kuinka antaa pettäminen anteeksi entiselle ystävälle ja ex-puolisolle? Entä kuinka lapsille tulisi kertoa puolison pettämisestä vai tulisiko siitä kertoa ollenkaan? Tapahtumat rikkoivat illuusion täydellisestä parisuhde- ja perhe-elämästä ja kääntyivät kokemukseksi, joka opetti realismia. Karin ja Hannan vieraana anonyymina tarinansa kertova petetty nainen.
17 okt 2022 - 45 min
episode 8. Yksityisetsivät pettäjien jäljillä artwork
8. Yksityisetsivät pettäjien jäljillä
Onko pettämistapauksia tutkivan yksityisetsivän työ todellisuudessa yhtä dramaattista kuin tosi-tv-sarjoissa kuvataan? Onko pettäjä yleisemmin mies vai nainen? Miksi ihmiset turvautuvat pettämisepäilyissään yksityisetsivään? Mitä kaikkea etsivän työhön kuuluu ruotsinlaivojen kyttäyskeikkojen ja salakuvaamisen lisäksi? Karin ja Hannan vieraana anonyymit etsivät Etsiväpalvelu Controlin riveistä.
10 okt 2022 - 40 min
episode 7. Kun kumppani ei suostu lopettamaan Tinderin käyttöä artwork
7. Kun kumppani ei suostu lopettamaan Tinderin käyttöä
Deittisovellukset mahdollistavat uudenlaisia tapoja pettää. Mitä tapahtuu, kun oma kumppani ei suostu lopettamaan sovelluksen käyttöä? Entä mitä puoliso hakee sovelluksesta? Milloin sovelluksen käytön lopettamisesta voidaan sopia? Karin ja Hannan vieraana Pettävällä jäällä -jaksossa on kokemuksistaan kertomassa tubettaja Esin Aamutuuli.
03 okt 2022 - 35 min
episode 6. Voiko seksin ostaminen parantaa parisuhdetta? artwork
6. Voiko seksin ostaminen parantaa parisuhdetta?
Joskus suhteessa petetään seksityöntekijän kanssa. Minkälaisen näkökulman seksityöntekijät omaavat aiheesta? Tulevatko asiakkaat ostamaan seksiä vain pettäminen mielessään? Voiko parisuhteen pelastaa seksiä ostamalla? Karin ja Hannan vieraana seksityöntekijät Tiia Forsström ja Mikael.
26 sep 2022 - 46 min

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken