podcast banner
Seb & Nikki
Exclusief bij Podimo

Seb & Nikki

Podcast door Seb & Nikki

Podkasten Seb & Nikki ledes av kjæresteparet Nikoline Anundsen og Sebastian Solberg. De tar oss med inn i sin hverdag som firebarnsforeldre, og deler sitt utradisjonelle syn på foreldrerollen, hvor de mener det er viktig å ikke miste seg selv bare fordi man får barn. Seb & Nikki er som mange andre par ofte uenige seg imellom om barneoppdragelse, som byr på morsomme og fine samtaler fulle av latter og tårer. De deler åpent om alt fra både sexliv, utfordringer i parforholdet, familieliv og den hektiske hverdagen. De håper at denne podkasten kan funke som terapi for dem, og hjelpe foreldre med å senke kravene til seg sjæl og hverandre. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Seb & Nikki publiseres hver onsdag. Følg Seb & Nikki på Instagram: @sebognikki Produsert av Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen. 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

PARTERAPI
I denne episoden har Seb besøk av parterapeut og psykolog Andreas Løs Narum. Dette er terapeuten Seb Og Nikki har brukt i periodene de har hatt det tøft. Sammen snakker de om de vanligste feilene par gjør i et forhold, hvordan man takler et brudd, hva som er best for barna , hvordan man skal jobbe i et parforhold og diskuterer hvordan veien har vært for paret. I tillegg svarer de på spørsmål fra lytterene som er sendt inn via instagram Seb&Nikki - her blir alt fra utroskap til fordeling av ansvar for barn diskutert.
46 min - 21 feb 2024
Vixen-Krangel, Deprimert og Dårlig forhold etter fødsel
Seb har vært på Vixen Awards, ratet antrekkene til Influencerne og fått en haug med sure mammabloggere på nakken. Et spørsmål fra en lytter om hvorfor parforholdet er dårligere etter de fikk barn blir diskutert. Og hvordan kritikk må både kjendiser og barna våre tåle?
49 min - 14 feb 2024
Kaos i heimen, Sint mamma på nakken og Boligdrøm
Nikki har vært bortreist på København Fashion Week og kommer hjem med dårlig samvittighet for barna. Hun slipper opp alle regler, og huset blir kaos. Seb blir irritert over den nye foreldrestilen til Nikki og paret har hatt en del diskusjoner siste dagene som de får snakket om i dagens episode. Nikki er ikke den eneste Seb har kranglet med siste uken, han har nemlig terget på seg en annen mamma den siste uken!
41 min - 07 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken