podcast banner
Timeout
Exclusief bij Podimo

Timeout

Podcast door Lotta Harala ja Maria Huntington

Lotta Harala ja Maria Huntington ovat ystävykset, jotka huippu-urheilu aikoinaan yhdisti. Timeout-podcastissaan he haluavat rimpuilla ulos raameista, jotka heille on asetettu – niin heidän itsensä kuin ulkopuolelta tulevien odotusten toimesta. Noiden vanhojen raamien sisällä on pitkään piiloteltu omia mielipiteitä ja keskeneräisiä ajatuksia, joita Lotta ja Maria ovat jo kauan jakaneet toisilleen päivittäisissä puheluissaan. Ystävykset puhuvat keskenään niin ihmisyydestä, elämästä kuin ihmissuhteista, ja he keskustelevat asioista rehellisesti, vaikka ovat usein kuin vastakohdat toisistaan. Kaksikko haastaa sekä itsensä että toisensa oman keskeneräisyytensä paljastaen – ja nyt linjat heidän keskusteluihin ovat vihdoin auki myös kuulijoille! Jos kaipaat yhteisöä, jossa pohdiskella, oivaltaa ja löytää vertaistukea, tervetuloa Timeout-podcastin pariin. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden ajatuksia käsiteltävästä aiheesta. Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä, tulevana äitinä ja ihan vaan Mariana. Maria tunnetaan rentona elämästä nautiskelijana, joka paljastaa podcastissa myös pohdiskelevan ja haavoittuvaisen puolen itsestään. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana. Viime vuosina henkistä matkaansa käyneenä Lotta on oppinut nauttimaan myös tästä hetkestä aina eteenpäin katsomisen sijaan. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. IG: @lottaharala IG: @mariahuntington_ 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Ongelimiteerd toegang tot exclusieve podcasts
Geen advertenties
20 uur aan luisterboeken / maand
Alleen na proefperiode € 6,99 / maand. Geen verplichtingen.
Lotta Harala ja Maria Huntington
Lotta Harala ja Maria Huntington
Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana.

Alle afleveringen

14 afleveringen
episode 14. Some: kaiken pahan alku ja juuri artwork
14. Some: kaiken pahan alku ja juuri
Nyt puhutaan suoraan luvuista – niin somen kuin rahan osalta! Kuinka paljon yleisurheilijana pystyy tienaamaan ja mistä ne tulot koostuu? Lotta ja Maria ovat molemmat tehneet tietoisen päätöksen alkaa rakentaa urheilijabrändiä somessa ja siten turvaamaan toimeentulonsa urheilijana, sekä urheilu-uran jälkeistä elämää ajatellen. Kritiikkiä ja paheksuvia katseita on riittänyt tähän valintaan liittyen, mutta jaksossa päästään sukeltamaan siihen miksi näin on kannattanut – tai oikeastaan täytynyt tehdä. Kuuntele uusi Timeout podin jakso maanantaisin Podimolta ja osallistu keskusteluun @mariahuntington_ ja @lottaharala IG tileillä!
27 mei 2024 - 36 min
episode 13. Näin meidän ystävyyteen tuli välirikko artwork
13. Näin meidän ystävyyteen tuli välirikko
Milloin ja miksi Maria ja Lotta ajautuivat välirikkoon, joka olisi voinut päättää heidän ystävyyssuhteen? Miten siitä lopulta päästiin yli, ja kauanko ystävyyssuhteen palauttaminen ennalleen kesti? Kuuntele jakso ja ota selvää! Uusi Timeout podin kausi aloitetaan heti sukeltamalla syvään päätyyn ja luvassa on yksi henkilökohtaisimpia jaksoja tähän mennessä. Osallistu jaksosta keskusteluun @mariahuntington_ ja @lottaharala Instagram tileillä ja kuuntele uusi Timeout podin jakso maanantaisin Podimolta!
20 mei 2024 - 39 min
episode 12. Dopamiinikoukusta eroon artwork
12. Dopamiinikoukusta eroon
Eletään yhteiskunnassa, jossa ärsykkeitä tulee jatkuvasti eri puolelta. Niistä voi olla välillä vaikea päästä eroon, mutta tässä jaksossa Lotta ja Maria antaa parhaat vinkkinsä dopamiinikoukusta eroon pääsemiseksi ja samalla hyvinvoivaan arkeen. Kurkkaa @mariahuntington_ tai @lottaharala Instagram tileiltä mistä rumpuhaasteesta oli kyse ja anna mielipiteesi kumpi oli jaksossa oikeassa! Tässä tämän tuotantokauden viimeinen jakso tältä erää! Kuullaan nopeammin kun arvaattekaan taas Timeout podin parissa!
15 apr 2024 - 40 min
episode 11. Q&A – miehet vastaavat part 2 artwork
11. Q&A – miehet vastaavat part 2
Toisessa Q & A -jaksossa Lotan ja Marian miehet jatkavat vastaamista kuulijoiden kysymyksiin! Miten miehet suhtautuvat Lotan ja Marian podcastin tekemiseen, ja aiheuttaako skandaalin hakuiset otsikot iltapäivälehdissä närää kotona? Mitä raivostuttavia tapoja toisella on ja osallistuvatko miehet kotitöihin? Kumpi pariskunta riitelee asioista rakentavasti ja kummalla pariskunnista puuttuu kaikki järki riitelyssä? Tässä jaksossa pääset nauramaan ja sukeltamaan Marian ja Lotan parisuhteiden käänteisiin ja dynamiikkaan! Kuuntele uusin jakso maanantaisin ja osallistu keskusteluun @lottaharala ja @mariahuntigon_ Instagram tileillä.
08 apr 2024 - 37 min
episode 10.  Q&A – miehet vastaavat artwork
10. Q&A – miehet vastaavat
Tässä Timeout-jaksossa Lotan ja Marian vieraiksi saapuvat heidän kumppaninsa, Matias ja Riku! Miehet pääsevät vastaamaan kuulijoiden esittämiin kiperiin kysymyksiin. Kumpi teki Lotan ja Matiaksen suhteessa aloitteen? Kumpi esitti alkuun vaikeasti tavoiteltavaa? Entä miten jakoavain liittyy Marian ja Rikun suhteen alkuun? Olisiko Riku halunnut Marian vielä jatkavan urheilu-uraa? Kuuntele uusin jakso maanantaisin ja osallistu keskusteluun @lottaharala ja @mariahuntigon_ Instagram-tileillä.
01 apr 2024 - 36 min

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken