podcast banner
Timeout
Exclusief bij Podimo

Timeout

Podcast door Lotta Harala ja Maria Huntington

Lotta Harala ja Maria Huntington ovat ystävykset, jotka huippu-urheilu aikoinaan yhdisti. Timeout-podcastissaan he haluavat rimpuilla ulos raameista, jotka heille on asetettu – niin heidän itsensä kuin ulkopuolelta tulevien odotusten toimesta. Noiden vanhojen raamien sisällä on pitkään piiloteltu omia mielipiteitä ja keskeneräisiä ajatuksia, joita Lotta ja Maria ovat jo kauan jakaneet toisilleen päivittäisissä puheluissaan. Ystävykset puhuvat keskenään niin ihmisyydestä, elämästä kuin ihmissuhteista, ja he keskustelevat asioista rehellisesti, vaikka ovat usein kuin vastakohdat toisistaan. Kaksikko haastaa sekä itsensä että toisensa oman keskeneräisyytensä paljastaen – ja nyt linjat heidän keskusteluihin ovat vihdoin auki myös kuulijoille! Jos kaipaat yhteisöä, jossa pohdiskella, oivaltaa ja löytää vertaistukea, tervetuloa Timeout-podcastin pariin. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden ajatuksia käsiteltävästä aiheesta. Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä, tulevana äitinä ja ihan vaan Mariana. Maria tunnetaan rentona elämästä nautiskelijana, joka paljastaa podcastissa myös pohdiskelevan ja haavoittuvaisen puolen itsestään. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana. Viime vuosina henkistä matkaansa käyneenä Lotta on oppinut nauttimaan myös tästä hetkestä aina eteenpäin katsomisen sijaan. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. IG: @lottaharala IG: @mariahuntington_ 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Lotta Harala ja Maria Huntington
Lotta Harala ja Maria Huntington
Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana.

Nieuwste afleveringen

4. Ero vai pariterapia?
Mitä tehdä, kun pitkän parisuhteen tiimellyksessä alkaa tuntua, ettei enää halutakaan keskenään samoja asioita? Mitä tehdä, kun aikaisemmin parisuhteen liimana toiminut henkinen yhteys rakoilee. Tai mitä jos parisuhde ei anna energiaa vaan vie sitä, olisiko hyvä vaan erota? Lotta ja Maria ovat kutsuneet studioon pariterapeutti Hanna Myllymaan, joka on toiminut myös Lotan ja hänen puolison pariterapeuttina. Hanna Myllymaa kertoo jaksossa mitä pariterapia on, miten siihen voi valmistautua ja milloin sinne kannattaa mennä. Lotta paljastaa, mikä oli ajaa heidät eroon ja mikä ratkaisu keksittiin, jotta parisuhde sai jatkua – ja vieläpä parempana kuin aiemmin. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai!
46 min - 19 feb 2024
3. Unelmaprojekti meinasi viedä vararikkoon
“Meillä jokaisella on jokin suuri unelma ja toinen meistä pääsi toteuttamaan sitä viimeisen kolmen vuoden aikana. Unelma ei ollutkaan niin glamouria, kun takaraivossa jyskytti jatkuvasti ajatus siitä, että rahat eivät vain riitä.” Tässä jaksossa Lotta ja Maria syventyvät rahasuhteeseen. Toisella heistä on kova tarve rikastua, toiselle raha ei itsessään ole tekemisen ajuri, vaan mahdollisesti positiivinen sivutuote merkityksellisestä työstä. He puhuvat häpeällisistä tunteista, joita rahaan ja sijoittamiseen liittyy – ja kuinka moni käytösmalleista onkin peräisin jo lapsuudesta. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai!
46 min - 12 feb 2024
2. Miten kateus näkyy ystävyyssuhteissa?
Saako ystävän onnistumiselle olla kateellinen? Lotta ja Maria jakavat häpeällisimmät aiheet, joista he ovat olleet toisilleen kateellisia, ja ne todellakin yllättää molemmat! Urheilumaailmassa on nähtävissä kateutta, mutta koska se menee yli? Timeout-jaksossa käsitellään myös sitä, onko kateus aina toksista ja missä tilanteissa se voisi olla voimavara. Asiantuntijana on huikea Terapeutti-Ville, jolta tulee ajatuksia herättävä ääniviesti jakson teemaan. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai! IG: @mariahuntington_ IG: @lottaharala
46 min - 05 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken