podcast banner
Tingenes Tilstand
Exclusief bij Podimo

Tingenes Tilstand

Podcast door HENRI

Tingenes tilstand handler om hvor uendelig mye kjemi har å si for tingene vi omgir oss med. Det er jo overalt!! Piffikrydderet? Kjemi. Antibac? Masse kjemi. Lettbrus? Å jada, bøttevis med kjemi. Programleder Kristopher Schau og Alexander Sandtorv? Også massevis med kjemi! Ingenting slipper unna, alt skal under lupen. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. "Tingenes tilstand" publiseres hver mandag. Følg Alexander Sandtorv på Instagram: @dr_sandtorv Podkasten "Tingenes tilstand" er produsert av Henri podkast for Podimo. Liker du det du hører? Tips oss gjerne på vipps: 599032 (Rekommandert) 

Andere exclusieve shows

Jouw aanbieding

Nieuwste afleveringen

165. Ris og aldrende menn om frysing
Alt om ris - verdens favorittkarbohydratkilde! Det blir også gastronomiske fyfyer, trange halser og slikk og nammenam. ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
46 min - 19 feb 2024
164. Verdensrommet - dette viser vi frem til fremmede livsformer
Alex lar seg røre til tårer av menneskelig babbel i verdensrommet, men snakker du høyt i telefonen på offentlig transport, klikker det for han. Ikke helt lett å bli klok på, men vi prøver. ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
44 min - 12 feb 2024
163. Kopper og enterokokker - på godt og vondt
Vis meg din kopp og jeg skal si deg hvem du er! Vi går gjennom egne og andres kopper. Og dagens faglige alibi - enterokokker! Direkte oversatt til tarmbær. De kan være vanskelige å leve med, men kanskje enda vanskeligere å leve uten. Hva er det? Vi utforsker dette i denne episoden av Tingenes Tilstand. ---------------------------------------- Følg podkasten Tingenes Tilstand for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. "Tingenes tilstand" publiseres hver mandag. Følg Alexander Sandtorv på Instagram: @dr_sandtorv Podkasten "Tingenes tilstand" er produsert av Henri podkast for Podimo.
54 min - 05 feb 2024

Populaire luisterboeken

Super app. Onthoud waar je bent gebleven en wat je interesses zijn. Heel veel keuze!
Makkelijk in gebruik!
App ziet er mooi uit, navigatie is even wennen maar overzichtelijk.

Overal beschikbaar

Luister naar Podimo op je telefoon, tablet, computer of auto!

Een universum van audio-entertainment

Duizenden luisterboeken en exclusieve podcasts voor € 6,99 / maand

Geen advertenties

Verspil geen tijd met het luisteren naar reclameblokken wanneer je luistert naar de exclusieve shows van Podimo.

Jouw aanbieding

Andere exclusieve shows

Populaire luisterboeken