podcast banner
Fisker i egen sø
Eksklusivt hos Podimo

Fisker i egen sø

Podkast av Stephanie Fisker & Kasper Fisker

Man siger at det er så yndigt at følges ad, men det er heldigvis også alt muligt andet. I denne podcast inviterer Stephanie og Kasper Fisker helt ind i deres liv gennem ærlige samtaler om det, der rører sig - med alt hvad det indebærer af glæde, bekymringer, store og små begivenheder i den lille familie. Stephanie og Kasper fisker i deres egen sø og giver et åbent indblik i deres hverdag og vi lover det ikke bliver kedeligt. Vi håber at du kan finde inspiration eller et godt grin ved at lytte med. Velkommen indenfor. Nye episoder hver anden fredag i ulige uger. Følg podcasten her i appen og få besked når der er nye episoder. Bag podcasten står Stephanie & Kasper Fisker der er gift og har tre børn. Kasper er tidligere professionel fodboldspiller og Stephanie er influencer og podcaster og står også bag podcasten Anden til venstre, som du også finder her på Podimo. Værter: Stephanie Fisker & Kasper Fisker Redaktør: Vera Jabcke Musik: Peter Sejersbøl Cover artwork: Oliver Høeg-Jensen Instagram: @Stephaniefisker @Kasperfisker8 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Siste episoder

Et uværdigt og unødvendigt scoringsforsøg
Vi er lidt mere på den anden side af vores blues, og der er kommet lidt mere ro på vores nervesystemer, hvilket giver mere plads til refleksioner og en ro i at sætte ord på vores følelser og tanker. Så i dette afsnit sænker vi skuldrene lidt mere, og får en god snak om alt muligt, der fylder hos os i øjeblikket – og om forskellene på, hvordan det kommer til udtryk hos os. Eksempelvis har Stephanie let til tårer, mens Kasper som regel fjerner sig fra følelsen for ikke at græde. Kasper deler også detaljer om sit næste projekt, hvor han og Kasper Kirkegaard skal løbe 250 kilometer i ørkenen. Vi diskuterer også det ekstra gear, Kasper har, og hvordan han hurtigt kan skifte til det, som når han spontant beslutter at gennemføre en Ironman efter at have svømmet 3 kilometer. “Fisker i egen sø” fejrer 3 år fødselsdag i februar, og vi markerer det med en tur til London, hvor det hele startede for os. I dette afsnit taler vi også om, hvordan det hele begyndte for næsten 13 år siden, da Stephanie gik all in på at score Kasper.
39 min - 15. feb. 2024
Ferie-blues
Vi mærker begge, at det rumsterer lidt i os i øjeblikket. Det er en følelse Stephanie kender, men som er mere ny for Kasper, og som han måske har lidt svær ved at være i. Vi havde et vildt og hæsblæsende efterår, og vi trængte til ro, men vi har ikke rigtigt fået den på den måde, vi ønskede og havde brug for, og det hele kører lidt rundt i os i øjeblikke. Vi prøver at sætte lidt ord på det hele, mens vi stadig er midt i følelsen, og så taler vi om vores tur til Sri Lanka og nogle af de oplevelser, vi har haft siden sidst.
50 min - 01. feb. 2024
Jeres bedste klaphattehistorier del 2
Vi kender alle de der situationer, der bestemt ikke er sjove at stå i – de kan blandt andet være pinlige, klamme eller kaotiske, men ligesom en god vin bliver de rigtig gode, når de lige får lidt alder. Vi kender dem i dén grad også, og vi har gennem tiden fortalt jer en del af vores. Vi kalder dem klaphattehistorier, og i dette afsnit har vi traditionen tro samlet nogle af jeres, mens vi er på ferie.
36 min - 18. jan. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker