
Sezon 1: Satsang
Podcast von Çetin Çetintaş
Nimm diesen Podcast mit

Mehr als 1 Million Hörer*innen
Du wirst Podimo lieben und damit bist du nicht allein
Mit 4,7 Sternen im App Store bewertet
Alle Folgen
9 Folgen
Bu hafta Mahabharatadan bir hikaye ile devam ediyoruz. Konumuz niyetlerimize nasil odaklanmamiz gerektigi.

Bu serinin son Podcastinde bütün bu sürecte zekanin nasil yükseldigi üzerine konusacagiz. Yoga pratiklerinin ilk amacı kisinin zekasini yükseltmektir. Bir sonraki seride görüsmek üzere!

Benlik dedigimiz sey, aliskanliklar, arzular ve ögrenilmis bilgilerin bir ürünü olarak ortaya çıkar. Bu bölümde nasil kendimize sikca Benlikler yarattigimizin üzerine konusacagiz.

Bu bölümde nitelikler yani Gunalar üzerine konusacagiz. Gunalar bulundugumuz anin hangi zaman dilimine bagli oldugundan, dualitenin algisina kadar bir cok seyi belirler.

Özellikle zihinler üzerine konusacagimiz ve sonsuz benlik üzerine sohbet edecegimiz bu satsangta kendinizle ilgili cok sey bulacaksiniz.