podcast banner
Fødselspodden
Eksklusivt på Podimo

Fødselspodden

Podcast af Flink Pike

I denne sesongen av Fødselspodden tar vi deg gjennom «Fødsel fra A til Å». Dere vil få grundige svar på alle spørsmål om svangerskap og fødsel når produsent Andrea Krüger inviterer dyktige fagpersoner inn i studio. Vår kjære programleder Tuva Fellman tar en pause fra podkasten, og i mellomtiden vil episodene få en litt annen vri enn det dere er vant til. Vi håper likevel at dere vil fortsette å ha glede av Fødselspodden mens vi venter på Tuvas tilbakekomst! Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fødselspodden publiseres annenhver mandag. Instagram: @fodselspodden Produsert av Flink Pike for Podimo. Produsent er Andrea Krüger. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Spontanabort - hva kan du gjøre og hvorfor skjer det?
I denne episoden får du vite alt du lurer på om spontanabort! Har du noe skyld i det selv, hvorfor skjer det og hva kan du gjøre? Fødselslege Thorbjørn Brook Steen svarer på alt du lurer på når alt ikke går helt etter planen, og gir deg gode tips til hvordan man kan håndtere følelsene som kan komme etterpå.
43 min - 12. feb. 2024
Ultralyd og NIPT-test
Hvor mange ultralyder bør du ta? Hva skjer egentlig under en NIPT-test? I denne episoden av Fødselspodden tar ultralydjordmoren Stine Lønne Wigestrand deg med inn i magen, og forteller deg alt du får se der. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fødselspodden publiseres annenhver mandag. Følg Fødselspodden på Instagram: @fodselspodden Produsert av Flink Pike for Podimo. Produsent er Andrea Krüger.
21 min - 29. jan. 2024
Alt du må vite om å bli gravid
Fødselspodden er tilbake! Denne våren i en litt ny drakt enn det du er vandt til, mens vi venter på at Tuva er tilbake. I den første episoden får du vite alt du lurer på om det å bli gravid. Hva burde du tenke på, hvor vanlig er det å få hjelp og hvilken hjelp kan du egentlig få? Gynekolog Ida Bjørntvedt svarer. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fødselspodden publiseres annenhver mandag. Følg Fødselspodden på Instagram: @fodselspodden Produsert av Flink Pike for Podimo. Produsent er Andrea Krüger.
41 min - 15. jan. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger