podcast banner
Fødselspodden
Eksklusivt på Podimo

Fødselspodden

Podcast af Flink Pike

I denne sesongen av Fødselspodden tar vi deg gjennom «Fødsel fra A til Å». Dere vil få grundige svar på alle spørsmål om svangerskap og fødsel når produsent Andrea Krüger inviterer dyktige fagpersoner inn i studio. Vår kjære programleder Tuva Fellman tar en pause fra podkasten, og i mellomtiden vil episodene få en litt annen vri enn det dere er vant til. Vi håper likevel at dere vil fortsette å ha glede av Fødselspodden mens vi venter på Tuvas tilbakekomst! Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Fødselspodden publiseres annenhver mandag. Instagram: @fodselspodden Produsert av Flink Pike for Podimo. Produsent er Andrea Krüger. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.

Alle episoder

109 episoder
episode Rett før fødsel - rie-app, smertelindring og forberedelser artwork
Rett før fødsel - rie-app, smertelindring og forberedelser
Hva gjør du egentlig de siste dagene før fødsel? I denne episoden får du høre fra en som vanligvis tar imot telefoner til føden, nemlig jordmor Cecilie Eik. Hun tar oss igjennom alt fra hvordan du kan takle smertene, hvorfor rie-app ikke er så lurt og hvordan du legger best mulig tilrette for en god fødselsopplevelse.
08. apr. 2024 - 38 min
episode Doula - hvorfor bør du ha det, og hva kan du lære av en? artwork
Doula - hvorfor bør du ha det, og hva kan du lære av en?
Denne episoden har vi gledet oss til å slippe, for du får høre alt om å være doula! Helene Svabø er hos oss for å svare på hva en doula egentlig gjør, hvem som pleier å ha det, og hvordan det kan påvirke svangeskapet og fødselen din. God lytt!
25. mar. 2024 - 46 min
episode Alt om bekkenløsning artwork
Alt om bekkenløsning
Sier vi fortsatt bekkenløsning? Hva er forskjellen på bekkenløsning og bekkenlåsning, og hva er det egentlig du kan gjøre om du får problemer med bekkenet? I denne episoden får du vite alt om bekken fra kiropraktor Elisabeth Aas-Jakobsen fra Bekken og barn. God lytt!
11. mar. 2024 - 44 min
episode Reisen som gravid - svangerskapskvalme, sex og selvbilde artwork
Reisen som gravid - svangerskapskvalme, sex og selvbilde
Enten du elsker eller hater å gå gravid, så er det mye du kan oppleve på veien! I denne episoden av Fødselspodden forteller jordmor Ida Cecilie Widsten om hva du kan møte på i starten av svangerskapet, med alt fra svangerskapskvalme, selvbilde og sex. God lytt!
26. feb. 2024 - 33 min
episode Spontanabort - hva kan du gjøre og hvorfor skjer det? artwork
Spontanabort - hva kan du gjøre og hvorfor skjer det?
I denne episoden får du vite alt du lurer på om spontanabort! Har du noe skyld i det selv, hvorfor skjer det og hva kan du gjøre? Fødselslege Thorbjørn Brook Steen svarer på alt du lurer på når alt ikke går helt etter planen, og gir deg gode tips til hvordan man kan håndtere følelsene som kan komme etterpå.
12. feb. 2024 - 43 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger