podcast banner
Forhold under utredning
Eksklusivt på Podimo

Forhold under utredning

Podcast af Bådeog

I "Forhold under utredning" blir du kjent med Julie og Espen, et par som ikke alltid føler at småbarnslivet og kjærestelivet går hånd i hanske. Og flere utfordringer møter dem da en mulig diagnose plutselig blir en del av hverdagen deres. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Hva skjer nå?
Hva bringer fremtiden? Julie og Espen har fortsatt ikke alle svarene på hva som skjer med livene deres, forholdet, skolegang, eller hvor de skal bo, men de vet mer nå enn de gjorde da de begynte denne prosessen. I siste episode av denne sesongen snakker Julie og Espen om forhåpninger og forventninger til det nye året, takker lytterne for følget, og deler noen spennende nyheter underveis!
34 min - 06. jan. 2023
Vil A4-livet funke for oss? + prat med Gro Dahle
Endelig fremme i Marrakech, Julie og Espen prøver å finne juleroen omringet av høner, påfugl, esler, skilpadder og mye annen idyll. I dag snakker de om A4-livet, hva som funker for dem, og hvordan de skal ta stilling til at de må finne seg et sted å bo allerede til påsken. Så tar Julie og Espen en liten prat med en gammel kjenning: Gro Dahle! Gro har fortsatt mange kloke råd om hvordan man skal finne sin plass i A4-samfunnet når man har autismediagnose.
35 min - 30. dec. 2022
Får vi FOMO av dette livet?
Julie og Espen har omsider kommet seg ut i ørkenen, der de rir på dromedarer og prøver å roe ned i tide til jul. I dagens episode snakker de om aktivitetsnivået. De har gått fra å være med på alt og gjøre så mye som mulig, til å leve et mye roligere liv. Hva gjør dette med Julies FOMO ("fear of missing out"), og hva med når de skal tilbake til Norge igjen? Kommer de til å gå tilbake til det travle og spennende livet, eller har den nye tilværelsen satt sine spor?
32 min - 23. dec. 2022

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger