podcast banner
Janka og Marte
Eksklusivt på Podimo

Janka og Marte

Podcast af Podimo

Velkommen til Janka & Marte sitt univers! I denne podkasten får vi et innblikk i livene til programleder Marte Bratberg og fashionista Janka Polliani. Hver uke er det nye ufiltrerte samtaler om alt fra mark i rumpa til fashionweek, fra babygulp til kjendisfest. I spalten «tidsmaskinen» drar de ofte tilbake til gamle ligg og spontane sprell.. og innimellom kommer det også andre interessante profiler på kaffeslabberas. Kom å bli en del av gjengen, ny episode hver fredag! Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Følg Janka & Marte på Instagram: @martebratberg / @pollani / @jankaogmarte Produsert av Podimo. Produsent er Kristine Masdal Aadne. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

#277 Nær døden, Ligging på kjøkkenbenken & Kjendis lookalike
Det er fredag og to damer som overhodet ikke ligner på Megan Fox er tilbake i studio! Siden sist har vår alles kjære Janka hatt en skikkelig ekkel opplevelse som endte i et sykehusopphold. Ellers diskuteres det hvordan man kan få hele fjorten menn til å fri, hva man bør gjøre hvis man er vitne til et mord hos naboen og ikke minst hvordan lederen av den frie verden (81) kanskje er i senga.
36 min - I går
#276 Farmen, Mannlige P-piller & Skjermtid for kidsa
Det er fredag og Marte gjør seg klar til «cowgirl mode» etter gladsaken om at p-pillen for menn er klar om fem år. Janka derimot har ventet på dette i over 30 år og er ikke like begeistret. Jentene dykker ned i årets Farmen og deler hvem de absolutt ikke ville vært på Farmen med. Ukens episode byr også på en litt sår innrømmelse fra Marte.
30 min - 23. feb. 2024
#275 Babyshower-stress, Bjørnefødsel og Moteslakt
I ukens episode avslører vår alles kjære bolle-ekspert Marte hemmeligheten bak byens beste boller. Janka elsker Marte som gravid, og har gjort et solid forsøk på å hedre den andre bollen i ovnen med en babyshower. Men hva er det egentlig Marte helst vil ha? Ellers kommer jentene med en klar beskjed til Sebastian Solberg aka «Slemme-JanThomas» og diskuterer Natt&Dags klesanmeldelser under Vixen Awards.
33 min - 16. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger