podcast banner
Matka kuolemaan
Eksklusivt på Podimo

Matka kuolemaan

Podcast af Podimo

Lyt til preview
Joillekin ihmisille rentouttavasta paratiisilomasta tai odotetusta seikkailumatkasta tuleekin heidän elämänsä painajainen - kauan odotettu tauko arjesta vaihtuukin matkaksi kuolemaan. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.

Alle episoder

20 episoder
episode 20. Hytin 9062 arvoitus artwork
20. Hytin 9062 arvoitus
Jennifer ja George olivat sanoneet toisilleen tahdon! He aikoivat lähteä häämatkalle risteilylle, jota George oli suunnitellut jo pitkään. Pian vihkimisen jälkeen he lensivät New Yorkista Barcelonaan, jossa he nousivat Brilliance of the Seas" -alukseen 29. kesäkuuta 2005, majoittuen hyttiin 9062. Seuraavat kaksitoista päivää oli tarkoitus viettää Välimerellä, ja luvassa oli useita pysähdyksiä ja päiväretkiä maihin. Laivalla nuoripari ystävystyi nopeasti muiden matkustajien kanssa, mutta laivan kasinolla vietetyn illan jälkeen tunnelma kärjistyi: Jennifer ja George olivat juoneet liikaa ja alkoivat riitelemään Seuraavana aamuna 25-vuotias Jennifer havahtui hytissään yksin. Hänen miehestään ei ollut (lähes) jälkeäkään.
09. apr. 2023 - 35 min
episode 19. Petollinen idylli rannikkopolulla artwork
19. Petollinen idylli rannikkopolulla
Noin 15 vuoden ajan pari oli pitänyt kiinni lomarituaalistaan: Gwenda ja Peter Dixon rakastivat telttailua. Joka vuosi he viettivät kesälomansa leirintäalueella Little Havenissa. Rauhallinen rannikkokylä sijaitsee Pembrokeshiressä, Walesin länsirannikolla ja oli oivallinen paikka rentoutumiselle. Kun Dixonit saapuivat kesäkuussa 1989, he olivat hyvällä tuulella; he odottivat innolla pientä irtiottoa arjestaan. Pariskunta halusi käydä pitkillä vaelluksillä rannikkopolulla, molemmat rakastivat maaseudun idylliä ja merimaisemia. Matkansa aikana he eivät kuitenkaan vielä epäilleet, että tämä vaalittu rituaali olisi heidän loppunsa. Tällä matkalla kuolemaan nähdään, miten kaunis maisema voi peittää alleen kauheuksia - ja nimettömän henkilön, joka terrorisoi rannikkoa, jo vuosia...
02. apr. 2023 - 42 min
episode 18. Metsästys Maltalla artwork
18. Metsästys Maltalla
Vaikka hän oli vasta 17-vuotias, Matze oli jo kokenut enemmän kuin useimmat aikuiset: Hän asui Oldenburgissa, mutta jo nuorena maailmasta oli tullut hänen kotinsa. 5-vuotiaana lähti perheensä mukana matkalle ympäri maailmaa – purjehtien. Matzella oli seikkailunhalu verissään, ja kun hän lähti lomalle ensimmäistä kertaa ilman vanhempiaan kesällä 2016, Mührmanneilla ei ollut epäilystäkään siitä, miten heidän lapsensa pärjäisi. Matze vieraili tyttöystävänsä luona Maltalla, tyttö oli saarella kielikurssilla. Vaikka lento takaisin Saksaan lähti 17. heinäkuuta, hän halusi tutkia Välimeren saarta yksin vielä muutaman päivän ajan. Viisi päivää myöhemmin hänen sisarensa ja äitinsä kuitenkin odottivat häntä turhaan Bremenin lentokentällä. Tällä matkalla kuolemaan menetetään sekä ihmishenki että elimiä…
26. mar. 2023 - 38 min
episode 16. Road trip kuolemaan artwork
16. Road trip kuolemaan
Kaksi ihmistä, suuri rakkaus ja pitkä ajomatka edessä: Maailma näki kun Gabby ja Brian tekivät historiaa. Ulkopuolisille muodostui kuva onnellisesta nuoresta parista. 2. heinäkuuta 2021 he aloittivat suuren seikkailunsa. Blue Pointista, New Yorkista alkaen pari matkusti ympäri Yhdysvaltoja ja vierailivat maan kauneimmissa kansallispuistoissa. "Van-Life" oli hashtag, joka näkyi Gabbyn Instagram-postauksissa. Hän halusi muuttaa harrastuksensa ammatiksi ja vakiinnuttaa asemansa matkabloggaajana. Hänen seuraajansa näkivät reaaliajassa, kuinka hän surffasi dyyneillä, kylpi lähdevedessä ja lopulta suuteli Briania Delicate Arch -kivimuodostelman alla. Tällä kertaa kuulet matkasta kuolemaan, josta tuli mediaspektaakkeli ja joka herätti kysymyksen siitä, kuinka näkyvää tai näkymätöntä väkivalta ihmissuhteissa todella on.
19. mar. 2023 - 43 min
episode 15. Vankina Australian takamailla artwork
15. Vankina Australian takamailla
Australia – unelmien reissukohde monille. Erityisesti itärannikko on suosittu monien matkailijoiden keskuudessa. Yksi monista lähtijöistä oli Elisha Greer Liverpoolista. Kun hauskanpitoa rakastava englantilainen nainen aloitti suuren seikkailunsa keväällä 2015, hän oli vasta parikymppinen. Hän oli reppureissaaja ja halusi matkustaa vapaasti minne halusi. Pian valkoisesta Mitsubishista, jonka hän kastoi "Bruceksi", tuli hänen asuntoautonsa. Cairnsin kaupunki pohjoisessa oli matkan suunniteltu päätepiste. Täällä lomailija tapasi karismaattisen miehen reiveissä. Heistä tuli ystäviä, mutta vain muutaman päivän kuluttua uudesta "ystävästä" tuli väkivaltainen ja "Brucesta", joka oli Elishalle vapauden symboli, tuli hänen vankilansa. Tällä matkalla kuolemaan tapahtui sieppaus keskellä päivää, josta ei ollut pakoreittiä.
12. mar. 2023 - 27 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger