Orang Rumah
Gratis podcast

Orang Rumah

Podcast af Alverina Amalia

podcast ini akan ngobrolin hal-hal seru yang nantinya akan kita liat dari sisi psikologinya! (Alverina Yasi Amalia - 1801617228 Mahasiswa psikologi Fakultas Pendidikan Psikologi UNJ Dosen Pebimbing: Dr. R.A. Fadhallah, M.Si) 

Denne podcast er gratis at lytte på alle podcastafspillere og Podimo-appen uden abonnement.

Alle episoder

5 episoder
episode Episode 4: Digital Dating Abuse artwork
Episode 4: Digital Dating Abuse
Abusive relationship merupakan hubungan tidak sehat yang didalamnya terdapat perilaku kekerasan, nah salah satu bentuk yang sering terjadi di jaman serba digital ini adalah Digital Dating Abuse. Mau tau apa itu digital dating abuse? Cus langsung dengerin! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/orangrumah/message
29. aug. 2020 - 10 min
episode Episode 3: Ngomongin Cinta artwork
Episode 3: Ngomongin Cinta
Kalo kata cherrybelle, cinta satu kata penuh makna. Nahh episode kali ini orang rumah ngebahas teori tentang cinta cuss dengerin!! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/orangrumah/message
08. aug. 2020 - 11 min
episode Episode 2: Serba-serbi mood swing artwork
Episode 2: Serba-serbi mood swing
Kali ini podcast orang rumah akan ngebahas tentang mood swing. Kalian pasti pernah dong dari yang tadinya seneng eh trus tiba-tiba bete atau mungkin sebaliknya, nah apa sih yang bikin mood kita berubah-ubah dan gimana cara ngatasinnya? --- Send in a voice message: https://anchor.fm/orangrumah/message
25. jul. 2020 - 12 min
episode Episode 1: Kenapa bisa insecure?! artwork
Episode 1: Kenapa bisa insecure?!
Pasti deh dalam ngejalanin hidup ga lepas dari rasa insecure, mau itu artis yang terkenal atau orang biasa aja pasti pernah ngerasa insecure. Kenapa sih inscure terjadi? Gimana cara kita ngatasinnya? mending dengerin podcast ini deh. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/orangrumah/message
18. jul. 2020 - 12 min
episode Kenalinn.. artwork
Kenalinn..
Kalo kata pepatah tak kenal maka tak sayang, okeh kenalin aku verin yang akan isi podcast ini kedepannya dan disini aku akan ngomongin hal-hal seputar isu-isu psikologis yang sering kita temuin di kehidupan sehari-hari. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/orangrumah/message
16. jul. 2020 - 2 min
En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.

Andre eksklusive shows

  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows

Populære lydbøger

  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger

Andre eksklusive shows

  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows

Populære lydbøger

  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger