podcast banner
Råning med Tone
Eksklusivt på Podimo

Råning med Tone

Podcast af Eccentric People

Råning, wunderbaums og terninger i speilet er en del av kulturen i artist Tone Damlis hjembygd, og nå setter hun seg i førersetet for en annerledes podkastserie med gjester hun syns er spennende. I Råning med Tone tar hun lytteren med på en nedpå og uhøytidelig kjøretur med gjestene, i stø kurs mot den gode samtalen. Du kan ta jenta ut av bygda, men du kan aldri ta bygda ut av jenta! Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Råning med Tone publiseres på tirsdager. Følg Tone på Instagram: @iamtonedamli Produsert av Eccentric People for Podimo. Produsent er Lavrans Sørhøy Tufte. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.
Tone Damli
Tone Damli
Tone Damli (f. 1988) er en folkekjær artist og profil. Hun ble først kjent for offentligheten da hun var med på Idol i 2005. Siden har hun utviklet seg til å bli en stor underholdningsprofil.

Alle episoder

95 episoder
episode John Brungot - Hundepappa, blogger-street og karakterer. artwork
John Brungot - Hundepappa, blogger-street og karakterer.
For å runde en av en fantastisk vår-sesong, er humorgeniet, pappa, trønder og kjernekar John Brungot med på råning!🏎️ John for Tone til å le med parodier og morsomheter, og forteller om livet med hund. Rollen som far, og som ektemann. En veldig flott prat, for å kickstarte sommeren!☀️
28. maj 2024 - 55 min
episode Nikolai Danielsen - Modell, middag med Kim Kardashian og kroppspress. artwork
Nikolai Danielsen - Modell, middag med Kim Kardashian og kroppspress.
Internasjonal modell Nikolai Danielsen er med på Råning! Han forteller om livet i en bransje mange ikke vet så mye om, og om planene videre ved siden!🌸
21. maj 2024 - 48 min
episode Tiril Eckhoff - Bærum, karrieren og svensk. artwork
Tiril Eckhoff - Bærum, karrieren og svensk.
En legende i skiskyttersporet, Tiril Eckhoff er med på sin første råne tur!🌸 Hun forteller om konfirmasjon ved Øvrevoll Travbane, og hvordan den nye hverdagen etter hun la opp som skiskytter har blitt!
14. maj 2024 - 53 min
episode Ronny Brede Aase - Student, barnemusikk og gambling. artwork
Ronny Brede Aase - Student, barnemusikk og gambling.
Førdianeren Ronny er endelig med på rånetur!☀️ Han forteller Tone om livet i koselig hageby, om livet med barn og om livet som student i Østfold! God tur!🏎️
07. maj 2024 - 1 h 12 min
episode Synne Vo - Bygdejente, Sjåfør på Turné og om sorgen. artwork
Synne Vo - Bygdejente, Sjåfør på Turné og om sorgen.
Lesjas egne Synne Vorkinn er med på råning! En ekte artist og låtskriver, med røtter og dialekt fra sin hjemplass så sterk at hun har skapt sin egen vei inn i artist livet🌸 Synne forteller om hvordan hun gikk fra å skulle studere medisin til å bli lista på både P1 og P3, og om den tunge tiden etter hun mistet sin beste venninne.
30. apr. 2024 - 58 min

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger