podcast banner
Suksess med Jan Thomas
Eksklusivt på Podimo

Suksess med Jan Thomas

Podcast af PLAN-B

Lyt til preview
Jan Thomas er mye mer enn kongen av glamour, kjent tv-fjes og podkastvenn av Einar Tørnquist. Jan er først og fremst en gründer som ved hjelp av klokketro på eget talent og beinhard jobbing har klart å bygge opp et brand rundt egen person og karriere. Nå skal han dele sin og andres suksesshistorie i en ny podkastserie! Her får lytteren høre hvordan en gutt fra en liten øy på Vestlandet klarte - via Hollywood og egen modellkarriere - å skape sitt eget imperium. I denne podkasten skal Jan Thomas snakke med kjente mennesker om suksess på sitt felt og finne ut hvordan de klarte å nå toppen! 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

42. Thomas og Harald
I denne episoden av Suksess får du vite at Solveig kloppen skal ha mye av æren for at Thomas og Harald ble en av Norges mest folkekjære duoer. De forteller også om den gangen Thomas klikket på Harald på tur og du får vite hvorfor Harald kjenner Annifrid Lyngstad fra Abba.
33 min - 24. aug. 2022
41. Knut Ivar Pelerud og Kjartan Haugen
Knut Ivar Pelerud og Kjartan Haugen vant "Sommerhytta" på TV 2 i 2019, men seieren hadde en besk bismak. Paret ble nemlig anklaget for å jukse til seg premien og fikk drapstrusler i posten. Nå gjør paret stor suksess som designere for Magnor Glassverk og har nådd en stor leserskare med boka "To pappaer", som er historien om hvordan de fikk en datter gjennom surrogati. Hverdagen som pappa, designere og Instagram-influensere er hektisk og de er ikke alltid enige om hvordan de skal pleie kjærligheten på best mulig måte.
32 min - 17. aug. 2022
40. Arian Engebø og Nate Kahungu
Arian og Nate ble satt sammen av NRK P3 til å lage radio for et par år siden og har på rekordtid blitt en av Norges heiteste duoer. Rett før sommeren ledet de Nordens største konsert, VG-lista, og skal vi tro duoen er dette bare starten på et langt og godt samarbeid.
29 min - 10. aug. 2022

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger