podcast banner
Unnskyld
Eksklusivt på Podimo

Unnskyld

Podcast af Klynge

Har du sett en profilert kvinne bli løftet opp og hyllet av pressen, helt til noe skjer som gir overskriftene en helt annen tone og hun sakte men sikkert rives ned foran øynene våre? Sofie Frøysaa og Janne Rønningen tar et oppgjør med hvordan kvinner blir behandlet i media – og sier unnskyld. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Trailer: Kvinner som endret Norge
Kvinner som endret Norge er en inspirerende podkast om modige, norske kvinner som har vært med på å forme Norge til verdens beste land å bo i. Dette er historier om sterke, uavhengige kvinner, om motstandsfolk under andre verdenskrig, likestillingsforkjempere, kunstnere, gründer og politikere. Kvinner som endret Norge, hyller flotte norske kvinner alle kan se opp til. Produsent/manus/voice: Christian Konglund / Illustrasjon av @astriderikart /Astrid Andersson
41 s - 27. mar. 2023
Hvordan si unnskyld
Hvilke saker holder oss våkne om natta? Hva er de største problemene med hvordan kvinner blir omhandlet i media? Hva kan nettets føre til? Hvordan si unnskyld på en god måte, og hva kan du gjøre fra sidelinja? Dette er siste episode av unnskyld, og vi både oppsummerer, mimrer og ser fremover.
1 h 6 min - 13. feb. 2023
Britney Spears og psykisk helse i media
Da Britney Spears I 2007 gikk gjennom et vanskelig år, ble det i pressen omtalt som et sammenbrudd, eller et "mental break down". Hvilke ting var det som gjorde at artisten ble omtalt på denne måten? Hva førte til disse hendelsene i Britneys liv? Og hvordan kunne vi snakke om psykisk uhelse på en så hard og latterliggjørende måte?
1 h 13 min - 06. feb. 2023

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger