podcast banner
Formatie '24: Wilde beesten
Eksklusivt på Podimo

Formatie '24: Wilde beesten

Podcast af Myrthe Hilkens, Mark Thiessen

Het wordt een ongekende, onverwachte formatie! Midden in een tijd waarin de Nederlandse politiek opnieuw wordt uitgevonden. In Wilde Beesten doen campagnestrategen Myrthe Hilkens en Mark Thiessen verslag van wat er gebeurt. Op safari in de Haagse jungle zoeken ze de echte verhalen van deze campagne. De verhalen die onze politiek de komende jaren gaan vormgeven. En op zoek naar de wilde beesten, om te kijken wie ze zijn, wat ze willen en waar ze ons heen zullen brengen. Hosts: Myrthe Hilkens, voormalig lid Tweede Kamer, journalist en campagnestrateeg. Mark Thiessen, campagnestrateeg. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Extraparlementair-Minderheids-Zaken-Kabinet
De nieuwe informateur Kim Putters (PvdA) werkt - net als team Wilde Beesten - door, terwijl onze vertegenwoordigers reces hebben. Putters onderzoekt de Kabinets-mogelijkheden; wat is een extraparlementaire regering eigenlijk? Hoe doen de Denen dat, regeren bij minderheid? En zijn er nog andere smaken? De partijleiders van VVD, PVV en BBB zelf, hadden nog niet zo’n helder verhaal tijdens het debat met de vertrokken informateur Plasterk. Wat wél goed ging; vingerwijzen, vliegen afvangen en armpje drukken. Ondertussen wil een kwart van de kiezers alweer opnieuw naar de stembus. Onrustige tijden, kortom. Maar Mark blijft optimistisch!
29 min - 20. feb. 2024
Het verslag van Plasterk onder de loep
Na een roerige week gaf het verslag van Plasterk iets meer inzicht in wat er allemaal is gebeurd tijdens de onderhandelingen. De basislijn was snel akkoord, maar kunnen we de PVV er wel mee vertrouwen? Dat is uiteindelijk de cruciale vraag van deze formatieronde. En ook de komende dagen zullen belangrijk worden. De VVD staat voor een keuze die raakt aan de basisprincipes van de partij: gaat Yesilgoz vasthouden aan “alleen gedogen” of zet ze de stap naar “ook in een regering” met de PVV?
36 min - 13. feb. 2024
Omtzigt heeft meer stukken nodig om zijn idealen te verwezenlijken
EXTRA EDITIE! De eerste fase van de formatie liep stuk doordat Pieter Omtzigt stukken te laat kreeg. Althans, dat zegt hij zelf. Hoe zijn we op dit punt gekomen? En hoe nu verder? We bespreken het in deze extra ingelaste podcast.
29 min - 07. feb. 2024

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger