podcast banner
Anden til Venstre
Exclusivamente en Podimo

Anden til Venstre

Podcast de Stephanie Fisker

I den seneste sæson af Anden til venstre taler Stephanie Fisker med gæster der er berørt af at være i en tæt relation med mennesker, der har været ramt af noget alvorligt i livet. Lyt med, når modige gæster åbner op om livet som pårørende til personer med psykiske og fysiske lidelser, misbrug og andre livsændrende omstændigheder. I de forrige sæsoner taler Stephanie med personer hvis samlevers job foregår i rampelyset. Stephanie tager en snak med "de bedre halvdele”, om hvem de er, hvordan deres samlevers jobs har indflydelse på deres liv og hvordan de synes, det er at være "den anden til venstre". Bag podcasten står Stephanie Fisker der er gift med tidligere professionel fodboldspiller Kasper Fisker. Sammen har de også podcasten "Fisker i egen sø" som du også finder her på Podimo. Følg Anden til venstre i appen og lyt til nye episoder hver mandag. Vært: Stephanie Fisker Redaktør: Vera Jabcke Instagram: @stephaniefisker 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Min bror har en spiseforstyrrelse
Cecilies bror Niklas fik en spiseforstyrrelse som 29-årig. Cecilie fortæller, hvordan det gik op for hende, at hendes bror var syg, og hvordan den påvirkede ham og hele deres familie. Cecilie så sin bror forsvinde mere og mere for øjnene af hende, for sygdommen ændrede ham og den bror, hun kendte. Cecilie følte som ensom, fortvivlet og fik dødsangst. Hun var bange for at miste Niklas, og tjekkede konstant, om han var i live. Vi taler om den enorme afmagt, man oplever, når én man elsker bliver syg med en spiseforstyrrelse, og man ikke føler, man kan gøre noget. For selvom Niklas i dag er klar over, at han er syg, havde han svært ved at erkende det, mens det var værst. Og hvad gør man så, når en hel familie rammes, men den direkte ramte ikke vil hjælpes?!
48 min - 27 nov 2023
Min kæreste blev lam
Da Anne gik i 1. g på gymnasiet, forelskede hun sig i Torben, der gik i 3. g og var springgymnast. Et halvt år inde i deres forhold, var Torben ude at lave springgymnastik med sine venner, da Anne modtog et opkald om, at Torben var kommet ud for en ulykke. Det viste sig, at Torben havde brækket nakken og var blevet lam fra brystet og ned. Dér stod Anne 17 år gammel og nyforelsket i Torben, der nu var lam. Anne fortæller om dagen, der ændrede alt, og om tiden efter. Skulle hun blive eller gå? Vi taler om, hvordan de hver især har tacklet den nye sitationen, og om hvordan rollerne pludselig blev byttet rundt en dag, da Anne blev alvorligt syg. Og så fortæller Anne om at være unge elskende, der pludselig blev udsat for livets svære sider, om hvordan de håndterede det, og hvad det har gjort ved deres forhold.
54 min - 20 nov 2023
Min far tog sit eget liv
Da Karoline var 10 år gammel, fik hendes far en blodprop i hjernen, der skadede hans hjerne i sådan et omfang, at Karoline følte, hun mistede den far, hun kendte. Han ændrede sig meget og udviklede et alkoholmisbrug, og da Karoline var 11 år gammel, tog han sit eget liv, og Karoline mistede sin far og en stor del af sin barndom. For med ét var hun og alting forandret. Karoline oplevede ofte, at hun ikke passede ind, og at der ikke var plads til hendes sorg. Hun havde ingen at spejle sig i. For udover at være ked af, at hendes far var død, var hun også vred over, at det var en beslutning, han selv havde truffet, og hun følte sig valgt fra. Karoline fortæller om, hvordan det hele har påvirket hende, hendes liv og relationer. Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning på 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05.
59 min - 13 nov 2023

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares