podcast banner
Taskula & Trishin
Exclusivamente en Podimo

Taskula & Trishin

Podcast de Elisa Taskula ja Sanni Trishin

Podcast jossa on ok, oikeastaan jopa toivottavaa, olla täysin kesken ajatustensa ja elämänsä kanssa. Taskula & Trishin on podcast, jossa kaikenlaisille ajatuksille ja tunteille on tilaa, jossa erimielisyys ei ole uhkaavaa, vaan mahdollisuus kasvuun ja ymmärryksen lisäämiseen. Podcast, joka tuntuu samalta kuin yksi viinilasillinen arki-iltana tai pieni oma hetki kirjan parissa lounastunnilla. Eli sellaiselta hivenen arjen yläpuolelle kohoamiselta, lämpimältä, vähän kutkuttavalta ja siltä, että ajatusraiteet järjestyvät aavistuksen toisille paikoille kuin normaalisti. Yritämme aktiivisesti mennä kohti niitä teemoja, jotka nostavat häpeää, huonommuutta tai muita hankalia tunteita. Koska jos joku tässä elämässä palkitsee, niin juuri niitä omia kipupisteitä kohti meneminen ja niistä vapautuminen. Toivomme, että tämä podcast voisi tarjota uusien näkökulmien, samaistumisen ja vertaistuen lisäksi myös luvan fiilistellä itseään ja olemistaan isoon ääneen - ilman häpeää. Sekin on nimittäin palkitsevaa. Äänessä naapureina asuvat ja usein eri mieltä asioista olevat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Instagram @taskulajatrishin Uusi jakso keskiviikkoisin! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso
Sanni ja Elisa
Sanni ja Elisa
Sanni on utelias, tekee kaiken joko täysillä tai ei ollenkaan ja malttaa aina pysähtyä hyvän äärelle. Elisalla on lyhyt pinna, kummallisia asuja ja hän rakastaa yöuinteja sekä tanssimista.

Todos los episodios

61 episodios
episode 52. Kesän pettymykset, muihin vertailu ja kateus artwork
52. Kesän pettymykset, muihin vertailu ja kateus
Kesä tuo mukanaan myös paineita, pettymyksiä ja hankalia tunteita. Keskustellaan siitä, minkälaisissa hetkissä koemme osattomuutta ja miten vaikeiden tunteiden kanssa oppisi navigoimaan. Tuntuisiko oma elämä niin tylsältä, jollei sitä vertailisi somessa näkyviin huippuhetkiin? Kuulijakysymyksessä jaetaan asioita, joista olemme toisillemme kateellisia. Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula (@elisataskula) ja Sanni Trishin (@sannitrishin). Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
Ayer - 46 min
episode 51. Kun ulkonäöstä tulee persoonallisuus artwork
51. Kun ulkonäöstä tulee persoonallisuus
Elisa tajuaa olevansa toksinen ja tekee bänät itsensä kanssa. Sanni tulee roastatuksi hingessä. Pohditaan saako lapsen ulkonäköä kehua ja kuinka käy jos ulkonäöstä tulee koko persoonallisuus. Jaetaan myös oivalluksia kaikkein parhaimmista tavoista kehua. Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula (@elisataskula) ja Sanni Trishin (@sannitrishin). Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
05 jun 2024 - 48 min
episode 50. Kulttuurieroja lasten kasvatuksessa, riitelyn takia paikalle hälyytetyt poliisit ja miesten vs. naisten hauskuus artwork
50. Kulttuurieroja lasten kasvatuksessa, riitelyn takia paikalle hälyytetyt poliisit ja miesten vs. naisten hauskuus
Millaisia ajatuksia herättää taaperoikäiset lapset kokkaamassa keskenään kevätkääryleitä tai suorittamassa monimutkaisia ja haastavia fyysisiä suorituksia? Go vai no? Vaaditaanko Suomessa lapsilta liian vähän vai muualla vähän liikaa? Keskustellaan kulttuurieroista kasvatuksessa mm. siitä kuinka kahden kulttuurin erot näkyvät Sannin lapsen kasvatuksessa. Kepeäksi tarkoitettu jakso ajautuu vähän vahingossa vähän synkemmille uomille - lähisuhdeväkivaltaan. Pureudutaan myrkyllisten suhteiden dynamiikkaan ja siihen millaisista tilanteista me olemme itsemme joskus löytäneet ja miksi riitelyn vuoksi paikalle hälytetty virkavalta aiheutti ensimmäiseksi valtavaa häpeää. Tummempien vesin kautta palataan lopuksi hauskempiin aiheisiin ja siihen mikä oikeastaan on hauskaa? Ja kuka hauskan määrittelee? Mietitään myös sitä miksi toisinaan tunnutaan ajateltavan että miesten hauskuus on jotenkin ”parempaa” kuin naisten? Taskula & Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula (@elisataskula) ja Sanni Trishin (@sannitrishin). Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
01 may 2024 - 44 min
episode 49. Kuka saa ja kenelle annetaan? artwork
49. Kuka saa ja kenelle annetaan?
Blockaussormet ovat viuhuneet kummallakin somessa lähiaikoina, mutta eri syistä ja eri alustoilla. Yllättävä asia on aiheuttanut kommenttivyöryn Elisan kommenttiboksissa ja sen seurauksena pohditaan lasten kasvatukseen ja -kohteluun liittyviä asioita. Sanni jakaa kaksi asiaa, joilla on ollut suuri merkitys siihen kuinka suhtautuu lasten kanssa olemiseen. Pohditaan myös onko lapsen mielipiteiden kysyminen hyvästä vai pahasta? Tässä jaksossa myös seksi puhututtaa. Erityisesti se miksi nainen niin usein nähdään seksissä ”antajana”. Käsittelyssä myös parisuhteen 5 eri tasoa ja syitä sille miksi useimmat eivät koskaan pääse 3. tason yli? Janottaako vanha suola? Miksi entisiin juttuihin voi joskus olla ihan hyvä palata? Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
24 abr 2024 - 47 min
episode 48. Älykkyysosamäärän lasku, nirsous ihmissuhteissa ja lestadiolaisuuden taakat ja lahjat artwork
48. Älykkyysosamäärän lasku, nirsous ihmissuhteissa ja lestadiolaisuuden taakat ja lahjat
Elisan terapiassa tekemän oivalluksen avulla opitte kaikki riitelemään vähän paremmin. Täsmävinkin lisäksi puhutaan myös siitä miksi toisinaan kannattaa mennä vihaisena nukkumaan. Puhutaan myös vihan käyttämisestä elämän polttoaineena: uhka vai mahdollisuus? Jakson toisen puolikkaan teemana lestadiolaisuus: Onko sattumaa, että elisan mielestä kaikki entiset lestadiolaiset vaikuttavat hyvin individualistisilta? Mitä muita ajatuksia lestadiolaisuus ja lestadiolaiset Elisassa herättää? Kuinka lestadiolainen tausta näkyy Sannissa tänä päivänä? Miltä voimakas yhteisöllisyys tuntuu ja voiko sen jättämää tyhjiötä korvata millään? Kuinka kollektiivinen omatunto ja ylhäältä annetut valmiit vastaukset vaikuttavat persoonankehitykseen? Puhutaan myös nirsoudesta ihmissuhteissa: onko vaatimukset liian korkealla vai itsetuntemus kunnossa? vaadimmeko me ihmissuhteilta liikaa vai onko kyseessä hyvä itsetuntemus? Taskula&Trishin -podcastia juontavat Elisa Taskula ja Sanni Trishin. Uusi jakso on kuunneltavissa aina keskiviikkoisin.
17 abr 2024 - 53 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares