podcast banner
Rookies
Yksinoikeudella Podimossa

Rookies

Podcast by Lauren Verster, Kimberley Klaver

Hoe blijf je jezelf in een leven dat gedomineerd wordt door ouderapps, huishoudelijk gedoe en gebroken nachten? Lauren Verster en Kimberley Klaver testen wekelijks verschillende methoden; van microdosen met paddo’s tot constructief ruzie maken, van het pimpen van je seksleven tot het nemen van powernaps op de meest ongebruikelijke plekken; álles is het proberen waard als het kan bijdragen aan het behouden van je vrije geest. Want voordat je het weet sleurt het leven je mee, sta je achter de piepers en denk je: 'What the fuck happened to me?' 

Muita podcasteja yksinoikeudella

Tarjouksesi

Rajattomasti yksinoikeuspodcastien kuuntelua
Ei mainoksia
20 tuntia äänikirjoja / kk
Kokeilun jälkeen vain 7,99 € / kuukausi. Ei sitoutumista!

Kaikki jaksot

13 jaksot
episode #12 - Achter het behang artwork
#12 - Achter het behang
In de laatste aflevering van dit seizoen gooien Kimberley en Lauren het over een andere boeg. Geen experiment, maar onuitstáánbare geliefdes. Oftewel, alle redenen om ze, zo nu en dan, achter het behang te plakken. En daarbij schakelen ze hulp in van hun trouwe achterban; jullie, de luisteraars. De uitkomst? Een gesprek over bezopen vaders, vieze voeten en - hoe kan het ook anders - Badr Hari.
22. elok. 2023 - 35 min
episode #11 - Flirten artwork
#11 - Flirten
Huisje, boompje, (héél veel) beestje(s) én een droomman: Kimberley en Lauren hebben het liefdesgeluk he-le-maal gevonden. Toch trekken ze deze week nog één keer de stouten schoenen aan. Tijd voor een dosis avances. Lukt het de twee nog om in het wildeweg te flirten? Of zijn ze het spel der verleiding volledig verleerd?
15. elok. 2023 - 29 min
episode #10 - Vegan lifestyle artwork
#10 - Vegan lifestyle
Kimberley en Lauren gaan vegan. Een maand lang geen kaasplankjes, harinkjes en spareribs. Geen sashimi, kippenpoten en chocolademelk. En zélfs geen bastognekoeken (!), zo ontdekt Kim. Blijft het een tijdelijk experiment of wordt het een nieuwe lifestyle?
08. elok. 2023 - 26 min
episode #9 - Spiritualiteit artwork
#9 - Spiritualiteit
Met Kim in de kreukels en Lauren die geteisterd wordt door een kater, is dit het i-de-ale moment om eens goed in en uit te ademen. Deze week staat in het teken van spiritualiteit. Terwijl Kimberley door Cameron Diaz op een nieuw spoor wordt gebracht, brengt de ademsessie Lauren vooral kramp. Héél veel kramp. De grote vraag: helpt een spiritueel experiment ze hun vrije geest te behouden? Of is het toch vooral kwakzalverij?
01. elok. 2023 - 25 min
episode #8 - Complimenten artwork
#8 - Complimenten
'What the world needs now, is love, sweet love...'. En dat is exact waar Kimberley en Lauren deze week mee aan de slag gaan. In overvloed. Het experiment? Complimenten uitdelen; aan vreemden, vrienden, familie en, niet onbelangrijk, aan zichzelf. Wat geeft die blijk van waardering ze? En wat brengt het anderen?
25. heinäk. 2023 - 24 min

Suosittuja äänikirjoja

Loistava design ja vihdoin on helppo löytää podcasteja, joista oikeasti tykkää
Kiva sovellus podcastien kuunteluun, ja sisältö on monipuolista ja kiinnostavaa
Todella kiva äppi, helppo käyttää ja paljon podcasteja, joita en tiennyt ennestään.

Saatavilla kaikkialla

Kuuntele Podimoa puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai autossa!

Kokonainen maailma kuunneltavaa viihdettä

Tuhansia äänikirjoja ja yksinoikeuspodcasteja

Ei mainoksia

Kuuntelemalla Podimon sisältöä et tuhlaa aikaa mainosten kuuntelemiseen.

Muita podcasteja yksinoikeudella

Suosittuja äänikirjoja