podcast banner
Seb & Nikki
Yksinoikeudella Podimossa

Seb & Nikki

Podcast by Seb & Nikki

Podkasten Seb & Nikki ledes av kjæresteparet Nikoline Anundsen og Sebastian Solberg. De tar oss med inn i sin hverdag som firebarnsforeldre, og deler sitt utradisjonelle syn på foreldrerollen, hvor de mener det er viktig å ikke miste seg selv bare fordi man får barn. Seb & Nikki er som mange andre par ofte uenige seg imellom om barneoppdragelse, som byr på morsomme og fine samtaler fulle av latter og tårer. De deler åpent om alt fra både sexliv, utfordringer i parforholdet, familieliv og den hektiske hverdagen. De håper at denne podkasten kan funke som terapi for dem, og hjelpe foreldre med å senke kravene til seg sjæl og hverandre. Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Seb & Nikki publiseres hver onsdag. Følg Seb & Nikki på Instagram: @sebognikki Produsert av Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen. 

Muita podcasteja yksinoikeudella

Tarjouksesi

Viimeisimmät jaksot

30-årskrise, botox og for beskyttende foreldre
Nikki har blitt 30 år og er ikke spesielt glad for det. Seb har funnet ut hva han mener at hans egne foreldre gjorde feil under hans oppvekst.
39 min - 28. helmik. 2024
PARTERAPI
I denne episoden har Seb besøk av parterapeut og psykolog Andreas Løs Narum. Dette er terapeuten Seb Og Nikki har brukt i periodene de har hatt det tøft. Sammen snakker de om de vanligste feilene par gjør i et forhold, hvordan man takler et brudd, hva som er best for barna , hvordan man skal jobbe i et parforhold og diskuterer hvordan veien har vært for paret. I tillegg svarer de på spørsmål fra lytterene som er sendt inn via instagram Seb&Nikki - her blir alt fra utroskap til fordeling av ansvar for barn diskutert.
46 min - 21. helmik. 2024
Vixen-Krangel, Deprimert og Dårlig forhold etter fødsel
Seb har vært på Vixen Awards, ratet antrekkene til Influencerne og fått en haug med sure mammabloggere på nakken. Et spørsmål fra en lytter om hvorfor parforholdet er dårligere etter de fikk barn blir diskutert. Og hvordan kritikk må både kjendiser og barna våre tåle?
49 min - 14. helmik. 2024

Suosittuja äänikirjoja

Loistava design ja vihdoin on helppo löytää podcasteja, joista oikeasti tykkää
Kiva sovellus podcastien kuunteluun, ja sisältö on monipuolista ja kiinnostavaa
Todella kiva äppi, helppo käyttää ja paljon podcasteja, joita en tiennyt ennestään.

Saatavilla kaikkialla

Kuuntele Podimoa puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai autossa!

Kokonainen maailma kuunneltavaa viihdettä

Tuhansia äänikirjoja ja yksinoikeuspodcasteja 7,99 € / kuukausi

Ei mainoksia

Kuuntelemalla Podimon sisältöä et tuhlaa aikaa mainosten kuuntelemiseen.

Tarjouksesi

Muita podcasteja yksinoikeudella

Suosittuja äänikirjoja