Filmstemmer

Filmstemmer

Podcast de Per Juul Carlsen

Filminstituttets podcast om aktuelle danske film, filmkultur og dansk film gennem tiden. Per Juul Carlsen rækker en mikrofon ud i verden og undersøger tendenser og tanker, der bevæger sig gennem filmdanmark. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Mads Brügger om det pragtfuldt pinlige på film
Novembermørket har ramt os, og for at gøre det lidt lysere, handler Filmstemmer denne gang om humor. Per Juul Carlsen får besøg af filminstruktør og redaktør Mads Brügger til en snak om komik og om den humor, Brügger selv benytter i sine film. "Jeg kan godt lide, når man forsøger at lave noget sjovt, og det så går frygtelig galt og bliver alvorligt, ubærligt, ulykkeligt – eller den anden vej rundt," siger Mads Brügger og fortæller om sin yndlingsfilmkomedie 'The Comedy', som han synes 'excellerer i det pragtfuldt pinlige'. Afsnittet er optaget live foran et publikum i Cinemateket og er en del af Filminstituttets tema om humor på film. Læs mere her: www.dfi.dk/humor [https://www.dfi.dk/humor]
33 min - 22 nov 2023
Hvad er en god film til børn og unge i 2023?
Danske børne- og ungdomsfilm havde en gylden æra i særligt 1980’erne og 90’erne. Men siden har situationen ændret sig i takt med et ændret mediebillede. En bred vifte af kortere formater fra hele verden dominerer børn og unges medieforbrug, og danske film må kæmpe hårdt om opmærksomheden. Hvordan når dansk film ud til de yngre generationer lige nu? Det giver Kirstine Vinderskov, nyudnævnt filmkonsulent for børne- og ungdomsfilm, og Mariella Harpelunde, leder af BUSTER Filmfestival, deres bud på. Afsnittet tager bl.a. afsæt i rapporten 'Tæt på børn og unge: Samtaler med de 7-18 årige om deres liv med film, serier og SoMe'. Læs rapporten her [https://www.dfi.dk/branchen/viden-om-publikum/taet-paa-boern-og-unge-7-18-aar-2023].
35 min - 08 nov 2023
Hvad gør en dansker (frydefuldt) bange?
Det er Halloween! 🎃 Og senere på året følger Ole Bornedal op på dansk filmhistories måske mest succesrige horrorfilm med ’Nattevagten 2 – Dæmoner går i arv’. Det er altså helt på sin plads at undersøge, hvad vi danskere kræver af vores gys – en genre, som har stolte traditioner herhjemme med bl.a. ’Vampyr’ (1932) og ’Mordets melodi’ (1944), og som der bliver eksperimenteret seriøst med i Danmark for tiden, men som har svært ved at nå det store og brede publikum. Derfor har Filmstemmer besøgt Sissel Dalsgaard Thomsen (manusforfatteren bag gyserfilmen ’Breeder’), Stefan Jaworski (manusforfatteren til serien ’Nisser’) og Gabriel Bier Gislason (instruktør på gyserfilmen ’Natten har øjne’) for at stille spørgsmålet: ’Hvad gør en dansker bange?’
30 min - 25 oct 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares