Lad os lige tale om "DET"
Exclusivamente en Podimo

Lad os lige tale om "DET"

Podcast de Din MasterCoach Majbrit Amalie

"Lad os lige tale om "det", opstod ud fra en tanke om at skabe bevidsthed, refleksion og give dig som lytter mulighed for at spejle dig i "det" som vi alle i større eller mindre grad bakser med. Og jeg tror på, at når du tør kigge ind i det svære, det udfordrende, det smertefulde og det som mange ikke tør tale om, så udvikler du dig og derfra kan leve dit bedste og mest autentiske liv." Lad os lige tale om "DET", tager udgangspunkt i personlig udvikling og vi dykker ned i forskellige tematikker. Jeg bruger mine egne erfaringer, perspektiver og redskaber fra den personlige udviklings værktøjskasse. Jeg vil gerne bidrage til at du er dit hele og mest autentiske "dig" så du kan leve dit bedste og mest autentiske liv. Kærlig hilsenDin MasterCoach Majbrit Amalie 

Los últimos episodios

Episode 21 - Hvad tror du andre forventer?
Forventninger som vi tror andre har til os, er som at blive fanget i forlygternes skær på en mørk smal vej! I dette afsnit, dykker jeg ned i hvor saboterende de her tro-forventninger er. Her under de første 5 uger som mor til Alba My og med masser af besøg, er jeg blevet bevidst om mit saboterende mønster for at leve op til hvad andre forventer, eller det jeg tror. Og skal hilse at sige at jeg har været på overarbejde og “ædt” meget af min egen autenticitet. Det gode ved at blive udfordret på autenciteten, det er at jeg har fået muligheden for at ændre på det som ikke virker for mig længere, fordi det koster for meget af min energi. Nå men lyt med og lad mig høre hvad du tager med fra podcast episode 21.
41 min - 01 jul 2023
Episode 20 - Venter bare på at det begynder at gå skidt
Eller venter bare på at heldet vender! Episode 20 dykker vi ned i denne tanke, følelse, kropslige fornemmelse om at nu har det gået godt længe, så nu må det snart gå skidt! Skrækkelig indstilling at have, for når den melder sig på banen, så er der en tendens til at yde selvsabotage for at det bliver en “selvopfyldt profeti” Vi kommer omkring min personlige frygt, hvorfor vi har denne indstilling og hvad vi gør ved det. Jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse og husk du kan finde episode 20 på #podimo eller #spreaker Kærlig hilsen Majbrit Amalie - din MasterCoach
43 min - 20 may 2023
Episode 19 - Når gamle vaner tager over - og hva så?
Når gamle vaner tager over - og hva så? Episode 19 er landet og i denne, er vores fokus at kigge på hvorfor gamle vaner, som er med til virkligheds flugt, kan være en lampe der blinker og minder dig om at nu kan du gøre noget andet. Jeg er personlig blevet ramt af frygt, utryghed og en modvilje mod forandring. Gamle vaner som at forsvinde ind i serie, overspisning, arbejde har været på spil. Når denne lampe blinker og. Når du har fået bevidsthed over at du er begyndt at flytte dig ind i et parallelunivers, hvad gør du så?
39 min - 13 may 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares