podcast banner
Lekker Gewerkt

Lekker Gewerkt

Podcast de Dag en Nacht Media

De podcast over werk voor iedereen die wel eens denkt: waar de F ben ik mee bezig?Frida zei na 6 jaar haar corporate marketing carrière vaarwel en is nu startende als freelancer. Tjerk stopte met zijn 9 tot 5 baan en is nu hoteleigenaar. En Victor is Tiktok-ster in wording. Samen nemen we je mee in onze zoektocht naar het ultieme werkgeluk. Want dat bestaat wel, toch? Lekker Gewerkt is een podcast van Dag en Nacht Media gemaakt door Frida Boeke, Tjerk Jansen en Victor van Bindsbergen. 

Los últimos episodios

Roep eens wat geks in een vergadering! Gevraagd advies van organisatiepsycholoog Lennard Toma
Samenwerken met mensen die je zelf niet hebt uitgekozen. Pff, lastig! In deze laatste gevraagd advies van het seizoen bespreken we een aantal stellingen over samenwerken en persoonlijkheidsverschillen op de werkvloer met Lennard Toma. Lennard is organisatiepsycholoog, schrijver van de boeken “bedrijf bamischijf” en “I got 99 problems but the boss ain’t one” en host van de nieuwe podcast 'Hoe ben je zo?!' Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
23 min - 27 oct 2022
S2E10: Zeuren over boomers op de werkvloer? Ons niet bellen hoor!
Boomers worden gek van millennials, millennials snappen niks van Gen Z’ers en dan hebben we het nog niet eens over de patatgeneratie gehad. Maar zijn die irritaties puur gedreven door wanneer we geboren zijn? Is dat terecht? en wat kunnen we eraan doen? Deze laatste aflevering van het seizoen namen we op bij Beeld & Geluid in Hilversum tijdens de podcast marathon van Dutch Media Week. We delen verdrietig nieuws over ons trio , bespreken of we onze werkdoelen hebben behaald èn hebben het over generatieverschillen op de werkvloer! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
40 min - 24 oct 2022
Werkstress, wat moet je ermee? Gevraagd Advies van Thijs Launspach
1,3 miljoen mensen in Nederland hebben burnout klachten. Hoor jij daar (goddank niet) bij? Thijs Launspach, psycholoog en expert op het gebied van werkstress en mentale gezondheid schiet te hulp. Is stress altijd erg? Hoe kun je beter op jezelf letten en voorkomen dat de stress te hoog oploopt? Wat kun je doen als een collega kopje onder dreigt te gaan? Broodnodige info die elk werkend mens anno 2022 moet weten! Luister ook naar Hoe ben je zo?! [https://open.spotify.com/show/7MZu3eA44dOVzNmJDOXwu5?si=e761037070274cae] De Podcast van Thijs Launspach Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
27 min - 19 oct 2022

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares