Lot Beukers - de podcast zonder bullshit!

Lot Beukers - de podcast zonder bullshit!

Podcast de Lot Beukers

In het tijdperk waar voedseltrends en dieethypes je om de oren vliegen, gaat Lot Beukers jou richting geven. Samen met haar vriendin Else bespreekt ze allerlei onderwerpen die passen bij een duurzame leefstijl. Kom van alles te weten over voeding, beweging, mindset en zelfliefde, maar leer het zonder bullshit en gebaseerd op de wetenschap. Wellicht niet altijd wat je wilt, maar wel wat je moet horen! Meer van Lot? Check Instagram  https://www.instagram.com/lotbeukers of op https://www.lotbeukers.nl 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

De kracht van je gedachten
In de laatste aflevering van dit seizoen vertellen Lot en Else je wat het krachtigste middel is om jouw doelen te behalen en te behouden. Dit is namelijk je gedachten. Ofwel je mindset. Wanneer jij iets wil bereiken, is het belangrijk dat jij het écht wil. Denk jij van tevoren dat je het niet gaat lukken, of saboteer je jezelf met andere negatieve gedachten, dan ga jij het wel erg moeilijk voor jezelf maken. Maar hoe doe je dat, een krachtige mindset creëren?
21 min - 15 jul 2023
Ja maar Truus van de overkant valt meer af dan ik!
Jij bent jij. Ik ben ik. Vandaag de dag vergelijken we onszelf met alles en iedereen, behalve onszelf. Dit is niet alleen zonde van je energie, maar ook nog eens heel oneerlijk tegen jezelf. Stop daarmee! Lot en Else vertellen je waarom.
18 min - 08 jul 2023
Ik ga op vakantie, maar ik ga wel genieten!
Een ontbijtbuffet, lokale lekkernijen bij de koffie, het liefst om 11.00 uur al starten met je eerste borreltje en natuurlijk uitgebreid tafelen met het liefst een toetje toe. Want ja, je bent op vakantie en dan ga je wel ‘genieten’. Maar wat is genieten? Geniet jij écht van dit alles en ook achteraf van de waarschijnlijk uitslaande weegschaal als je terugkomt? Lot en Else bespreken wat voor hen genieten op vakantie is en hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen onnodige kilo’s mee terug neemt naar huis.
24 min - 01 jul 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares